Goed metriaal en snelle levering

Goed metriaal en snelle levering

Altijd snel en netjes

Altijd snel en netjes . Goed geregeld.

wij zijn zeer tevreden over de gekochte.producten

wij zijn zeer tevreden over de gekochte producten, ook de manier van verpakken en bezorgen is prima in orde

Prijs kwaliteit verhouding is prima

Prijs kwaliteit verhouding is prima. Perfecte pasvorm . Blijft prima in model. Confortabel.

Snelle en perfecte levering

Snelle en perfecte levering

Gewoon goed

Gewoon goed goed en goed

Had een set van vijf boxers besteld

Had een set van vijf boxers besteld. Bestellen en levering ging lekker snel zoals gehoopt. Alleen hoe de producten werden ontvangen viel vies tegen. De productverpakking was kapot en je kon dus zien dat boxers niet voor het eerst waren uitgeleverd. Daar kan ik flink van balen als je gewoon een nieuw product besteld. Dus echt een afknapper!

Uitstekende service!

Uitstekende service! Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen

Goede kwaliteit en pasvorm

Goede kwaliteit en pasvorm. Ben zeer tevreden.

Prima en vlotte afhandeling men doet.

Prima en vlotte afhandeling men doet wat men belooft.

De bestelling van m'n boxers werd.

De bestelling van m'n boxers werd extreem snel afgeleverd en voor een prachtige prijs. Wel jammer dat je na de aankoop geen website meer kunt bezoeken zonder aan 3 kanten Boxer reclame te krijgen.

Ik ben zeer tevreden over mijn gekochte.

Ik ben zeer tevreden over mijn gekochte boxers, de snelle levering, alles perfect.

supersnel

supersnel, deze keer alle maten ok. vorige keer waren twee levis shorts L en twee wel L gelabeld maar toch echt een maat kleiner. maar dat probleem ligt niet aan boxers.nl

Aanrader

Duidelijke website. Snelle levering, volgende dag alles in huis. alles zat netjes ingepakt. Was ook gratis als extra service , erg fijn! Maat was ook prima

goede kwaliteit ,netjes verpakt en.

goede kwaliteit ,netjes verpakt en bezorgd.

Mooie producten met een extraatje

Mooie producten gecombineerd met leuke gratis aanbiedingen maken kopen bij Boxers extra aantrekkelijk. Snelle levering.

Keurige levering

Keurige levering. Op tijd en netjes ingepakt

Tevreden klant

Makkelijke bestelling duidelijke Website Prima kwaliteit snelle levering

snel en correct

snel en correct

Goeie en snelle levering en ook.

Goeie en snelle levering en ook vriendelijk aan de telefoon.

Super, snel en aan top prijs dus best tevreden

zeer snel in huis ,erg tevreden

zeer snel in huis ,erg tevreden

Prima ervaring !

Prima ervaring !

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!