Top onderbroeken

Top onderbroeken, zit perfect

Een aanrader!

Handig dat je een bezorgmoment kan kiezen, ook fijn en leuk dat het gratis voor je wordt ingepakt! Veel keuze! Al met al zeker een aanrader!

Snelle levering en goed kwaliteit

Snelle levering en goed kwaliteit

Uitstekende levering en goede kwaliteit.

Uitstekende levering en goede kwaliteit.

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering.

TOP !

gemakkelijk besteld , exact op tijd geleverd en goede info !!! +++++++ TOP +++++

Veilige Keus

Apart van het feit dat mijn eerste keus niet beschikbaar was hebben ze via goede communicatie gezorgd dat alles goed kwam.

prima service!

prima service!

Helemaal in orde!

Helemaal in orde!

Perfect en snel geregeld

Perfect en snel geregeld

zondagavond besteld maandag bezorgt .

zondagavond besteld maandag bezorgt top

Snelle levering en fijne boxers

Snelle levering en fijne boxers! Niets op aan te merken in negatieve zin!

Snelle levering Goede service

Lekker snelle levering

Lekker snelle levering

Bj�rn Borg boxers

Super snelle levering.

Snelle afhandeling!

Snelle afhandeling, goede boxers en nog een gratis exemplaar erbij gekregen! Leuk! ??

Bestelliing ging snel en eenvoudig Dik.

Bestelliing ging snel en eenvoudig Dik tevreden!

Correcte levering

Correcte levering en keurige afhandeling.

Top. Snelle levering

Alles perfect

Alles perfect, vlotte bezorging en de bestelling prima in orde.

Boxers van calvin klein zitten.

Boxers van calvin klein zitten heerlijk....lekker zacht en niet storend zoals andere goedkope die na 2x wassen naar boven in je reet kruipen

Snelle levering en makkelijk te ruilen.

Snelle levering en makkelijk te ruilen ivm andere maat, goeie reactie van klantenservice bij niet op voorraad zijn van de nieuwe maat.

Bestelling snel en correct verwerkt

Bestelling snel en correct verwerkt. Zoals beloofd de volgende dag in huis.

Prima keuze!

Prima keuze! Ik heb een paar sets boxershorts gekocht voor mijn 2 zonen. Gewoon, om hen te helpen hun voorraad weer eens aan te vullen. Ondergoed heb je tenslotte nooit genoeg. Ik kwam deze mooie aanbieding tegen (PUMA boxershorts) en wij zijn alle 3 dik tevreden!! De jongens met hun boxershorts, want ze passen prima en dragen heerlijk, mag ik zeggen van ze. En ikzelf omdat het bestellen en de levertijd zo perfect verliep. De volgende dag had ik ze al in huis en kon ik mijn mannen er blij mee maken! Ik ga zeker vaker bestellen bij Boxers.nl!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!