Zeer tevreden!

Zeer tevreden, goede kwaliteit voor een goede prijs en de volgende dag in huis.

Besteld betaald en geleverd

Besteld, betaald, vervolgens op de hoogte gehouden over de bestelling en levering... en het juiste product kwam op afgesproken tijd.

Veel keus en snelle levering!

Veel keus en snelle levering!

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd.

Goede

Goede, toegankelijk webshop. Bestelling binnen een dag ontvangen, zoals vermeld.

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

Service met grote S

Service met grote S, erg snel, reactief en met veel attentie. Zal altijd hier blijven bestellen.

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle service en duidelijke updates over je bestelling.

Goede en snelle levering

Boxers zijn snel en goed geleverd

Prima, snel, veel keuze

Verzenden naar afhaalpunt niet mogelijk

Groot assortiment en prima prijs. Helaas geen mogelijkheid voor verzending naar een Post NL punt of ander afhaalpunt, jammer dat je daar bij het afrekenen pas achter komt. Ben zelden overdag thuis en bezorging op werk geen optie, dus niets besteld.

Altijd goede verwerking van.

Altijd goede verwerking van bestellingen.

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen, keurig afgehandeld, goeie staff.

Ja wat moet ik hier nu opzeggen

Ja wat moet ik hier nu opzeggen, boxers.nl is gewoon zoals het hoort vandaag bestelt morgen in huis,en als de maat toch niet goed is gewoon terug sturen en dan staat je geld gewoon weer binnen 2 dagen op je rekening??. Verder wordt op alles netjes gereageerd. Gewoon een top service ????

Prima Snel en gekregen wat besteld was

Alles prima bezorgd

Alles prima bezorgd

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!

Snelle levering tegen een goede prijs

Snelle levering tegen een goede prijs

Snelle levering, artikelen zoals verwacht. Duidelijke website

Zeer goede service

Zeer goede service, snel in huis

De ruime keuze op de website en de.

De ruime keuze op de website en de billijke pijzen die voor het gebodene worden verlangd deden mij ovestag gaan en de kwaliteit van de spullen hebben mij verder overtuigd!

Snel!

Snel! En handig

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Snelle afhandeling van retouren.

Snelle levering ! Erg blij mee

Bestellen en betalen ging snel en was super eenvoudig. De volgende dag had je alles al in huis en alles klopte. Dus super.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!