Snel shoppen

Snel shoppen, snel betalen, dag erna in huis. (alleen iets stevigere plakband nodig bij het inpakken)

Snelle service en duidelijke website

Snelle service en duidelijke website

Goede service, snelle levering

2 Boxers besteld waarvan er 1 niet.

2 Boxers besteld waarvan er 1 niet leverbaar was. Netjes contact met mij opgenomen en direct geld terug gekregen. Bestelling was snel binnen.

Prima service, eenvoudig bestellen, afrekenen en snelle levering. Heldere informatie en bij levering een retourbon mocht er iets mis zijn met de levering. Ik ben heel tevreden over de levering, de prijs en kwaliteit van de geleverde boxers.

Uitstekende afhandeling van mijn .

Uitstekende afhandeling van mijn bestelling.

goede service en kwaliteit

goede service en kwaliteit

Duidelijke site

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering. TOP.

Precies wat ik zocht werd mij.

Precies wat ik zocht werd mij geadviseerd. Heel tevreden.

Keurig op tijd geleverd en mooi als.

Keurig op tijd geleverd en mooi als cadeautje verpakt.

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd, netje aangekomen en gewoon achteraf betalen wel jammer van die 99 eurocent zonder was nog mooier

betrouwbaar en snel

Als je pakketje klein genoeg is komt het gewoon met de brievenpost daardoor hoef je niet thuis te zijn. Ik heb al meerder keren hier al iets besteld en nooit ergens last van gehad.

Mooie & duidelijk website

Mooie & duidelijk website. Bestelling plaatsen alsook de verdere afhandeling is eenvoudig. Bestelde artikelen worden snel geleverd. De prijsstelling van het assortiment is alleszins redelijk.

Ruime keuze en overzichtelijke website. Ook de levering is snel en je kunt het pakje volgen via track&trace. Zeer aan te bevelen om te shoppen bij boxers.nl!

Top snel geleverd

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen. Geen problemen!

ik had 3 boxers besteld 2xl waarvan 2x.

ik had 3 boxers besteld 2xl waarvan 2x goed aan de maat en 1x net niet groot genoeg,

netjes afgehandeld

netjes afgehandeld. Goed product

Supersnel

Supersnel geleverd, maar website mag iets overzichtelijker

Overzichtelijke website en snelle.

Overzichtelijke website en snelle service.

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

Een snelle levering en makkelijk te bekijken website

prima spul en snel geleverd

prima spul en snel geleverd

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd en een goede prijs. Zeer tevreden.

Originele producten

Originele producten, interessante aanbiedingen, ruime keus en overzichtelijke site. Zondag besteld, maandagochtend al in huis! Super...

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!