Tevreden!

Nette prijzen met zo hier en daar een leuke aanbieding, overzichtelijke duidelijke site. Bestellen en betalen ging makkelijk. Zelfs een gratis inpak service met leuk en vrolijk papier! Enige wat bij mij mis is gegaan was dat ik had ingevuld dat het afgeleverd moest worden bij een PostNL punt en dat stond ook vermeld in de eerste bevestiging maar ik kreeg het thuis afgeleverd... dat was jammer... geen idee waar het mis is gegaan? En er zijn ergere dingen op de wereld! Verder heel tevreden en ik zal zeker nog eens bestellen!

the monster

Perfect bedrijf!

prima snel geleverd

prima snel geleverd

Perfect van A tot Z

Makkelijk sorteren en filteren en bestelling laten bezorgen op het gewenste moment.via mail netjes op de hoogte gehouden. Producten netjes in een doosje verpakt en duidelijke instructies voor passen en retourneren. Helemaal goed!

Snel een goede service gaat vaker.

Snel een goede service gaat vaker bestellen

Zeer tevrede

Zeer tevrede

Snel en goed geen enkel probleem

Snel en goed geen enkel probleem

Top producten binnen No-time in huis !!!

Top producten binnen No-time in huis !!!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd. Geen klachten

Instant satisfaction

Groot assortiment, snel geleverd, ook aanbiedingen, kristalhelder

Snelle en nette levering!

Snelle en nette levering!

�s Avonds bestelt en de volgende dag.

�s Avonds bestelt en de volgende dag bezorgd. Goed gegaan en een goede aankoop.

Prima site en snelle betrouwbare.

Prima site en snelle betrouwbare levering.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Prima site

Prima site, overzichtelijk, veel keuze en volgende dag in huis.

hele mooie boxer passen veel beter als.

hele mooie boxer passen veel beter als de kleinere boxer

Prima. Snel en netjes geleverd

Snel

Bestellen ging wat lastig met kortingscode, verder prima opgepakt door Boxers.nl. Snelle service, snel geleverd.

Het was binnen 1 dag bezorgd alleen ik.

Het was binnen 1 dag bezorgd alleen ik had een maat kleiner genomen heb ik het opgestuurd. En kreeg de goede maat gelijk de volgende dag bezorgd. Top service !

Prima website

Prima website. Uitstekende levering.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Snel en goed.

Snel en goed.

Precies wat ze zeggen doen ze ook

Precies wat ze zeggen doen ze ook. Bestellen en snel in huis. Top

Duidelijke website

Duidelijke website, afrekenen simpel en levering volgende dag. Kom zeker terug als ik weer wat nodig heb ??

top service

Goed geregeld. Ook bij probleempje correcte en snelle afhandeling.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!