Aanrader!

Aanrader! Bestel nu voortaan hier mijn boxershorts. Niet duur en nette levering :-)

uitstekend

uitstekend, snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit, koop al het ondergoed van mijn man via deze site, helemaal top!

Super snelle levering

Bezorging was rampzalig

Bezorging was rampzalig, maar dat lag voornamelijk aan PostNL denk ik

Netjes en op tijd

Snelle levering, netjes verpakt.

Kwaliteit!

Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis! Kwaliteit lijkt me goed. Tijd zal het uitwijzen. Manlief is er tevreden mee!

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, duidelijk. Snelle levering

Uitstekende levering.

Uitstekende levering.

In een woord: TOP

Dit was de eerste bestelling en er volgen er zeker meer!

Goed, snel en voordelig

What you see is what you get

Goede webshop

Goede webshop! Snel geleverd, alleen voor retour zit geen sticker bij, waardoor je het adres op de doos moet schrijven.

Snel en netjes geleverd!!

Snel en netjes geleverd!!

Prima snelle bezorging

Prima snelle bezorging

Prima site en snel geleverd

Prima site en snel geleverd

Snelle levering en heel betaalbaar!

Snelle levering en heel betaalbaar!

Geweldig !!

Geweldig !! echt een aanrader. goede klantenservice !! TOP !

Echt super, ik was vergeten de kortings code toe te voegen aan me bestelling. Belde hier over en het werd keurig een dag later terug geboekt, echt top!

Snelle levering tegen goedkope prijzen.

Snelle levering tegen goedkope prijzen en zelfs een retourbon erbij voor als het niet zou bevallen.

Ik heb remmingen met het kopen bij.

Ik heb remmingen met het kopen bij Webwinkels. Maar mijn vrouw leek het een goede webshop. Dus besteld: alles ging perfect. Aanbevolen.

Goede service, snelle levering

Prima producten met mooie prijs en.

Prima producten met mooie prijs en supersnelle levering!

Snelle en prima levering!

Snelle en prima levering!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!