Goede kwaliteit boxers en altijd snel.

Goede kwaliteit boxers en altijd snel geleverd

Betrouwbaar bedrijf

Bestelde artikelen goed en op tijd geleverd

Makkelijk te bestellen en netjes.

Makkelijk te bestellen en netjes geleverd volgens afspraak!

Bevestigingsmail had wat eerder.

Bevestigingsmail had wat eerder verstuurd morgen worden. Verder nette afhandeling.

Snelle levering en duidelijke.

Snelle levering en duidelijke leveringsvoorwaarden

Snelle service!

Snelle service!

Hier konden we tenminste de goede maat en kleur vinden voor onze zoon en ook nog voor een redelijke prijs. De levering was ook zoals de informatie had aangegeven.

top webshop

duidelijke website en zeer snelle levering

Goed snel en simpel !

makkelijk zoekne veel keus snel en simpel

Alles is goed verlopen van bestellen tot bezorgen

Alles is goed verlopen van bestellen tot bezorgen, enige opmerking is dat ik het jammer vind dat jullie alleen "dure merken" verkopen. winkels als zeeman en wibra e.d. voorkopen niet zo veel diverse soorten boxers en vooral kindermaten. Van een site als deze had ik gehoopt dat er goedkopere simpelere verkocht zouden worden.

prima gegaan

prima gegaan. Goed geinformeerd en goed afgehandeld.

Zeer snelle levering

in tegenstelling tot menig andere is er ook de volgende dag daadwerkelijk bezorgd. Helemaal goed!

Zondag besteld

Zondag besteld, volgende dag in huis. Goed product en dito service. Wat je verwacht tegenwoordgi

Snelle levering en alles goed.

Snelle levering en alles goed afgehandeld

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.

Super goede levering erg snel binnen 1.

Super goede levering erg snel binnen 1 dag. Op een andere website tegelijk iets besteld alleen de levering was pas 2 dagen later boxers.nl is echt een aanrader.

Doen wat ze beloven!!

Niks op aan te merken.

Alles wat wordt beloofd komen ze ook na. Goede levering.

Top! Zeer snelle levering!

Supersnel

Supersnel, en netjes geleverd!

De damesshorts prima qua pasvorm en.

De damesshorts prima qua pasvorm en maat, de herenshorts zijn de zwarte met gekleurde rand, Calvin Klein veel korter. Mijn zoon vindt dat niet mooi. Dit zie je niet op de foto, misschien beter beschrijven dan.

Snelle levering, keurig verpakt en precies wat besteld is. Prima!

Prima service! Bestelling werd binnen 18 uur geleverd!

Heb de boxershorts gelijk teruggestuurd.

Heb de boxershorts gelijk teruggestuurd (te klein)

Snelle levering, juiste product... meer kon ik niet verwachten :)

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!