Mooi boxers, snelle levering
Hoi Marco, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de kwaliteit als de levering. We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer terug te zien. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Zo doorgaan
Hoi Jan, Dank je wel voor je mooie woorden en de 9! Dat motiveert ons nog meer. We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Prima service en aantrekkelijke prijzen.
Hoi Rick, Super om te lezen dat we onze belofte hebben waargemaakt Bedankt voor je fijne feedback en graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Hoi Peet, Een 10 en “goed”, daar worden we blij van! Bedankt! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
De Björn Borg boxershorts die ik heb besteld zitten lekker comfortabel, daarom heb ik ze weer besteld. Dus top.
Hoi Willie, Super om te horen dat je fijne boxers hebt gevonden en opnieuw tevreden bent. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! Veel plezier met je aankoop. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Betreft Gant boxers. Ik heb ze al jaren. Bij mij gaan ze ook lang mee. Ik kocht ze altijd bij ING rentepuntenwinkel. Die heeft ze niet meer. Op internet zag ik dat het model nog steeds bestaat en dat boxers.nl een interessante aanbieding had. Ik zocht eigenlijke blauwe in medium, het zijn nu zwarte geworden. Dus voor het eerst in jaren twee kleuren Gant’s. Ze zitten allebei net zo goed.
Hoi Jacobus, Wat leuk om te lezen! Super dat je jouw vertrouwde Gant boxers weer hebt gevonden en dat ze opnieuw zo goed bevallen. Zwart in plaats van blauw, maar gelukkig hetzelfde comfort. Dank je wel voor je vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Echt een aanrader kwaliteit top en snel in huis
Hoi Andre, Wat een fijne review, dank je wel! We vinden het super dat je ervaring zo goed was. Geniet van je aankoop en graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Zie boven
Hoi J., wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel dat je ons daarvoor zo positief beoordeeld. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Kyra - boxers.nl
zitten als gegoten.
Hoi Don, Dank voor je positieve beoordeling. Comfort en kwaliteit vinden we erg belangrijk, dus we zijn blij dat dit je opvalt. We wensen je er veel draagplezier mee! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Fijne website,overzichtelijk en niet duur. Zeer snel verzonden
Hoi Ed, Top dat je zo tevreden bent! Van overzichtelijke site tot snelle levering, we doen het met liefde. Graag tot de volgende bestelling! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Snel geleverd en makkelijk op te halen bij PostNL afhaalpunt. Het ondergoed is in orde en niet al te prijzig.
Hoi Antois, Wat een fijne review, dank je wel! We vinden het super dat je ervaring zo goed was. Geniet van je aankoop en graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
leuke korting, ruime keuze, snelle levering!
Hoi Barbara, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze ruime keuze en snelle bezorging! Zo maken we online winkelen nog leuker. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot een volgende keer. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Het aantal onderbroeken is qua prijsverhouding prima, maar... De stof is echt ontzettend dun, deze gaan het niet lang uithouden. Ook de levering was langer dan wordt aangegeven. Ik zal deze niet meer bestellen.
Hoi Ray, Bedankt voor je review! Vervelend dat de kwaliteit van de stof en de levertijd niet naar wens waren. Dat horen we natuurlijk niet graag. We waarderen je feedback en kijken graag met je mee als je een alternatief zoekt. Groetjes, Kyra - boxers.nl
jammer dat jullie geen multipacks met alleen print boxers aanbieden. Ook al eens telefonisch gevraagd,maar schijnt moeilijk te wezen.
Hoi Andries, Bedankt voor je bericht en eerlijkheid! Multipacks met alleen print boxers zouden wij ook graag vaker zien, helaas is dat afhankelijk van het assortiment van de merken. Maar we nemen jouw wens zeker opnieuw mee. Fijn dat je toch tevreden bent over de kwaliteit! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Hoi Hannah, Oei, dat mag natuurlijk niet gebeuren! We lossen dit graag netjes voor je op. We hebben ondertussen contact met je opgenomen per mail en hopen een passende oplossing te kunnen bieden. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Originele beoordeling
Gaatje in 1 van de boxers
Hoi J.C., wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel dat je ons daarvoor zo positief beoordeeld. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Kyra - boxers.nl
Niet op voorraad, was niet aangegeven op de web-side, kreeg wel korting, maar was nvt, had liever de bestelling ontvangen.
Hoi Pedro, Bedankt voor je eerlijke beoordeling, elke mening helpt ons beter te worden dus we nemen het zeker mee. Hopelijk zien we je nog eens terug. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Snelle levering, makkelijke omruiling en terug snelle levering. Alles top!
Hoi Danny, Super om te horen dat alles naar wens is verlopen. We doen ons uiterste best om niet alleen kwaliteit maar ook goede service te verlenen, fijn dat jij dat zo hebt ervaren. Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
makkelijk en goed
Hoi Peter, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel dat je ons daarvoor zo positief beoordeeld. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Kyra - boxers.nl
Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting. Ook tevreden met de prijs voor de boxers. 5 sterren dus!
Hoi Laura, hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met onze service én je aankoop. We wensen je veel plezier met je nieuwe boxers. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Goed zittend. Maar sluit niet goed aan op bovenbeen
Hoi Hans, Bedankt voor je feedback. De pasvorm verschilt per merk en model, maar we helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op voor een passend advies. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Bestellen en de volgende leveren. Ze doen wat ze zeggen, klasse
Hoi Rob, Super om te lezen dat we onze belofte hebben waargemaakt Bedankt voor je fijne feedback en graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Besteld en de volgende keurig verpakt thuis
Hoi Dick, Top! Zo zien we het graag: snel geleverd, netjes verpakt en helemaal passend. Dank voor je review! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Zeer goede onderbroeken
Hoi Gijs, Wat super leuk om te lezen dat je tevreden bent! We doen elke dag ons best om comfort en kwaliteit te leveren, want een goede dag begint bij een fijne boxer. Bedankt voor je review en tot de volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Ze hebben een zeer groot assortiment voor nette prijzen.
Hoi Carl, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel dat je ons daarvoor zo positief beoordeeld. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Kyra - boxers.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!