Gewoon simpel bestellen en ontvangen.

Gewoon simpel bestellen en ontvangen zonder mankeren

Makkelijke site om bestelling te.

Makkelijke site om bestelling te plaatsen, regelmatig mooie aanbiedingen en een snelle en probleemloze levering van de bestelling met de laatste keren zelfs een gratis extra presentje !!

Goed verzorgd

Prima afhandeling en begeleiding van aankoopproces, betaling en verzending van bestelling.

snelle, prima levering met veel keuze

Snelle levering!

Snelle levering!

Top geregeld Astrid

Er was een klein probleem, maar keurig en snel opgelost door Astrid

nergens klachten over.

nergens klachten over.

Prima boxers

Prima boxers, mooie pasvorm. Ook de hipsters van mijn dochter zitten als gegoten.

snelle service

snelle service

Geleverd conform opgave de volgende dag.

Geleverd conform opgave de volgende dag na bestellen.

Snelle levering van de bestelde.Tevrede klant.

Snelle levering van de bestelde goederen.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Helemaal naar wens!

Helemaal naar wens!

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, ruime keuzen. Maken hun beloftes waar... Vandaar terugkerend klant

snel geleveerd

snel geleveerd, mooie ondergoed

snelle bezorging prima producten.

snelle bezorging prima producten.

Snelle en juiste levering en bediening

Snelle en juiste levering en bediening

Supersnelle levering!

Op zaterdag besteld en supersnelle levering op maandag!

kwaliteit gaat sterk achteruit

kwaliteit gaat sterk achteruit. Volgende keer ga ik voor een ander merk. Stiksels zijn niet netjes afgewerkt en zelfs voelbaar bij het dragen.

Snelle levering en echte kwaliteit

Snelle levering en echte kwaliteit

Prima product

Prima product ! Eerlijkheidshalve nauwelijks een week in huis. Lange termijnbeoordeling kan ik nog niet geven.

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel

Zoals afgesproken geleverd.Top!!

Zoals afgesproken, geleverd.Top!! Dacht dat ik al 5* had neergezet maar bij deze het is 5 sterren waard! De cadeau verpakking is zeker een extra * waard.

Snelle levering, goede prijzen. Wel jammer dat de labels in de boxers nu zo stug geworden zijn, deze zijn niet goed te verwijderen en irriteren.

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding, prima afhandelin

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!