Super shop

Super shop. Al veel besteld en altijd geleverd volgens afspraak. Boxers ook van beloofde kwaliteit. Probeer. Ook de site voor sokken eens. Toppie!!!!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit. Goede service.

snel geleverd

snel geleverd, prima verpakt en zeer goede prijs

alles uitstekend!

alles uitstekend!

Leuk extraatje

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering en een leuk gratis extraatje dat je een boxer in kan laten pakken als kadootje!

Goede prijs kwaliteit verhouding en prima geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding. Een van de weinige plekken met ouderwetse/ruime boxershorts. Prima en tijdig geleverd.

Mooie boxers

Mooie boxers, goede kwaliteit, snelle levering en 10 procent korting op de volgende bestelling. Ik koop hier de volgende keer weer

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Klasse

Keurig verpakt, prima kwaliteit & op tijd geleverd!

Uitstekend!!

Snelle levering, goed spul!

Over het product geen opmerkingen omdat het een voor mij een zeer bekend product is.

Over het product geen opmerkingen omdat ik die nog niet heb gedragen. Ik ga ervan uit dat de twee gekochte boxers voldoen. Toegankelijkheid site: Ik kreeg een kortingscode, maar je moet goed opletten waar je die moet invullen. Levering: Verder was de levering wat traag en vreemd. Op maandag wordt aangegeven dat het pakketje was aangeboden aan post.nl en op donderdag controleerde ik de status van het pakket. Het zou al afgeleverd zijn. Tot mijn verbazing werd het pas later op de donderdag afgeleverd. Drie dagen lijkt mij wat lang.

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame klantenservice en prima boxershorts!

Prima service. Snel en duidelijk!??

prima service

prima service

bestellen

bestellen, betalen, bezorgd. het ging gewoon zoals het hoort. uitstekend***** Zal de volgende keer weer hier bestellen.

Bestelling goed afgehandeld

Bestelling goed afgehandeld, duurde wel wat langer dan gewend voor bestelling binnen was

Goeie site en levering

Goeie site en levering. In een woord Super!

Ik ben erg tevreden over deze site

Ik ben erg tevreden over deze site. Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht en vond het erg fijn dat ik zonder account kon bestellen.

Aanrader

Aanrader *Ruime keuze, top merken *Snelle levering *Goede servicedesk Ik had een defect kledingstuk, na 1 mailtje was het binnen 1 uur naar volle tevredenheid geregeld.

toch nog iets aan de dure kant in .

toch nog iets aan de dure kant in vergelijking met het product

Goede kwaliteit boxers

Snelle goede levering??

Snelle levering van heel mooie

Snelle levering van heel mooie boxershorts!!! TOP!

snelle bezorging ,makkelijk bestelen .

snelle bezorging ,makkelijk bestelen en betalen.

Tevreden klant

Duidelijke website, snelle en correcte levering

Gewoon goed!

Makkelijk bestellen, snel in huis en mooie producten

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!