Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Heldere website en snelle levering.

Heldere website en snelle levering.

FIJNE zaak om onderbroeken te kopen .

FIJNE zaak om onderbroeken te kopen hebben alle maten. Levering zeer snel

netjes op tijd geleverd.

netjes op tijd geleverd.

Goede website zeer snelle levering!

Snel bezorging

Snel bezorging. Goede kwaliteit boxers.

Snelle levering en de pump boxers zijn .

Snelle levering en de pump boxers zijn van prima kwaliteit.

Zoals het hoort!

Makkelijk zoeken, makkelijk bestellen en "gewoon" de volgende dag geleverd! Zoals het hoort dus!

Tevreden

Netjes op tijd en gebruikt mijn favoriet PostNL. Ook nog een kleine surprise. Scheelt mij de tijd om baar de winkel te gaan. Zou wel modelnr van de boxer op de site handig vinden.

Vlotte service

Snelle levering, 1 dag na bestellen, van de bestelde producten. Waarschijnlijk wel 1 setje al "geprobeerd en geretourneerd" door vorige verkoper, ivm rommelig in verpakking. Dikke pluim voor aftersales, want toen ik achteraf mijn eerdere, nog geldige, kortingscode opgaf werd de de korting alsnog binnen enkele dagen terug gestort!

Prima boxers

De boxers zitten goed, zien er goed uit en prima op tijd bezorgd!

Prima prijs en snelle levering

Prima prijs en snelle levering. Alles was perfect!

Prima snelle levering!

Prima snelle levering!

Prima service!

Prima service!

Leuke aanbiedingen en snelle levering

Leuke aanbiedingen en snelle levering. De factuur klopte niet met wat ik had betaald. Ze hebben zelf het verschil direct teruggestort

Snelle levering!

Snelle levering!

Netjes

Netjes, snel en degelijk

Werkelijk perfecte webwinkel met een .

Werkelijk perfecte webwinkel met een enorme keuze en uiterst klantvriendelijke medewerkers. Ik was vergeten mijn kortingscode in te vullen en merkte dat pas na bestelling. Met ��n mailtje was dit probleem opgelost en mijn korting werd meteen terugbetaald zonder enige discussie. Geweldige service!!!!

Sterk in beeld door reclame-uitingen. Goede aanbiedingen.

Alles is goed verlopen

Alles is goed verlopen

Prima en snelle dienstverlening

Prima en snelle dienstverlening. Er werd snel gereageerd op een foutje mijnerzijds. Helemaal top en probleemloos. Komen hun afspraken stipt na.

heel goed,snel en een aanrader!!

heel goed,snel en een aanrader!!

Goede kwaliteit en snel binnen

Goede kwaliteit en snel binnen. Erg tevreden

Snelle, goed verzorgde levering. Mooie prijs.m

Eenvoudig/gemakkelijk om te bestellen .

Eenvoudig/gemakkelijk om te bestellen zonder enige poespas. Levering precies zoals beloofd.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!