Goede producten

Goede producten, makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Uitstekend!

Uitstekend!

mooie onderbroeken

Ik heb met veel gemak vier onderbroeken van schieser besteld en ze zitten heerlijk raad ze iedereen aan.

Perfecte site,snelle levering en goed .

Perfecte site,snelle levering en goed product. Wij gaan zeker nog een keer bestellen.

Goed assortiment

Goed assortiment, prima prijs/kwaliteit

Prima service! Vlotte levering en precies zoals ik had besteld! Ideaal.

Klasse

Prima bedrijf

Zeer tevreden.

Zeer tevreden; zowel over de verzending als over de kwaliteit van de boxershorts, uitstekende pasvorm. Ik heb het over merken Sapph en Scotch en Soda, een aanrader. Het enige minpuntje: had een korting bon via het tijdschrift Mens Health maar dat werkte niet, kreeg de melding dat de actie was verlopen, terwijl deze in de laatst verschenen Mens Health was ingevoegd.

Prima en overzichtelijke site

Prima en overzichtelijke site. Ik had alleen een vvv bon die ik niet in kon wisselen. Dat vond ik jammer, maar dit zal niet aan de site zelf liggen. Ik zou een volgende keer weer hier mijn boxers kopen.

Toppie

Geweldige service

Prima ervaring

De site is compleet, waardoor de keuzes goed gemaakt kan worden. Het bestellen verloopt vlot en het product wordt snel geleverd. Bedankt.

Top produxten en razendsnelle bezorging .

Top produxten en razendsnelle bezorging zelfs tijdens kerst! Helemaal tevreden!!

Gewoon eerlijk en snel afgehandeld

Gewoon eerlijk en snel afgehandeld

Snel en correct geleverd in mooi .

Snel en correct geleverd in mooi pakpapier.

Heel mooi ingepakt en netjes in doosje

Heel mooi ingepakt en netjes in doosje. Maar zo jammer en teleurstellend dat het cadeautje niet op tijd was.

Duidelijke site

Duidelijke site, het is makkelijk om een bestelling te doen.

Netjes volgens afspraak geleverd in .

Netjes volgens afspraak geleverd in nette verpakking uitstekend resultaat

goede site snelle levering

goede site snelle levering

Snelle levering,leuke aanbiedingen en .

Snelle levering,leuke aanbiedingen en duidelijke site.

Prima bedrijf met Prima service

Prima bedrijf met Prima service. Je krijgt wat je verwacht.

Prima service. Snelle levering.

Bestelling keurig op tijd en allemaal .

Bestelling keurig op tijd en allemaal netjes ingepakt voor de kerst. Echt top!

Ruim assortiment met topmerken.

Ruim assortiment met topmerken. Zelf draag ik graag ondergoed van Diesel, Armani en Muchachomalo, waarvan Boxers.nl veel boxers in het assortiment heeft. Mijn eerste bestelling van afgelopen week werd supersnel geleverd. 's-Avonds om 20:30 uur besteld en de volgende dag om 12:00 uur werd de bestelling al geleverd, helemaal top! Ben zeer tevreden

Snelle levering, makkelijke bestelprocedure

Aanrader!!!

Vlak voor de kerst iets besteld dus was bang dat t niet meer op tijd zou zijn. Niets was minder waar , volgende dag in huis en nog netjes in kerstpapier ingepakt ook! Top!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!