Regelmatig bestel ik via Boxers.nl. Steeds directe en complete levering.

Keurig op tijd bezorgd

Keurig op tijd bezorgd. Gratis ingepakt in cadeaupapier. Prima kwaliteit.

Erg snel en keurig

Gisteren besteld, vandaag ontvangen! En super ingepakt.... in kerstpapier.

Correcte afhandeling van mijn bestelling hartelijk dank ervoor

Hartelijk dank voor de correcte afhandeling van mijn bestelling

Goede super snelle service tijdens deze .

Goede super snelle service tijdens deze drukke dagen

Prima webshop

Prima, snel en goede kwaliteit

Al heel regelmatig een bestelling gedaan bij Boxers.nl. Overzichtelijke site, snelle levering, desgewenst leuk verpakt en op eventuele vragen komt snel een antwoord. Ik koop nergens anders meer boxers!

Beste webwinkel die ik ken!

Beste webwinkel die ik ken!

Gewoon top

Super snelle service ... gewoon top!!!

De bestelling online en de levering was .

De bestelling online en de levering was simpel, vlug en netjes. Het was zoals afgesproken ingepakt in kerstpapier, ik denk alleen dat het plakband op was. Ik heb het zelf dichtgeplakt :-)

snelle dienstverlening

snelle dienstverlening. Goede snelle contacten per telefoon. vriendelijjk

altijd fijne behandeling

altijd fijne behandeling. top producten die goed verzorgd en correct worden bezorgd.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs.

Duidelijk en snel

Duidelijke site, snelle levering!

Snelle afhandeling en levering !

Snelle afhandeling en levering !

Zeer goede service

Zeer goede service toen achteraf bleek dat een product toch niet op voorraad was.

Geweldige service !

Geweldige service !

Altijd goed!

Al jaren trouwe klant. Nog nooit een bestelling te laat gekregen en altijd naar verwachting. Gratis inpakservice is een leuke plus.

Prima verzorgd en op tijd geleverd

Prima verzorgd en op tijd geleverd

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering!

Veel keuze

Veel keuze, leuke prijs Snelle levering en super dat het gratis werd ingepakt als kerstcadeautje Z��r tevreden ??

Snelle en goede service

Snelle en goede service

partner post.nl

Het vervelende is dat ik u beoordeel op de partner die u in de arm heeft genomen. Ik heb het pakket besteld, betaald en gekozen voor het ophalen bij een post.nl-afhaalpunt. Ik weet niet hoe post.nl het gedaan heeft, maar ze hebben een afhaalpunt genomen op een onacceptabele afstand van mijn huis; er zijn er minstens 2 op 500 mtr afstand. Ze hebben nu gekozen voor een punt wat mij ca. 20 autorit kost. Ik heb postn.nl gebeld; er was niets maar aan te doen. Min vraag hoe verder, was dat het pakket terug gestuurd wordt als t niet wordt opgehaald en dat er dan contact met mij opgenomen wordt (door u dus) hoe alsnog te bezorgen. Hun advies was: kies gewoon je huis-adres. Ik heb gelukkig nog schone onderbroeken zat, maar de fout zit in 'm volgens mij bij de keuze vh afhaal-punt. Overigens is dit de eerste (en laatste) keer dat ik laat bezorgen bij een afhaalpunt van post.nl. De review gaat dan ook meer over uw partnerkeuze.

De boxershorts zijn in prima staat .

De boxershorts zijn in prima staat geleverd en vlug geen woord van kritiek dus. Dank u wel

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!