De boxershorts zijn in prima staat .

De boxershorts zijn in prima staat geleverd en vlug geen woord van kritiek dus. Dank u wel

duidelijke site ruime keuze en...

duidelijke site ruime keuze en.... snel in huis

Retourzending voor eigen rekening?

Goede, snelle service. Verkeerde maat gekozen, blijkt helaas. Wat me reuze tegenvalt, is dat je de retourzending zelf moet betalen. Op een bedrag van � 35,00 is de � 7 van Post NL wel een erg grote last.

Ik kan ze nog niet goed beoordelen

Ik kan ze nog niet goed beoordelen, ze liggen nu onder de kerstboom!

Overzichtelijke site met ruim aanbod

Overzichtelijke site met ruim aanbod, snelle bezorging.

Alles ging zo als ik wenste,dus een .

Alles ging zo als ik wenste,dus een tevreden klant.

Super snelle levering

Super snelle levering. Gelijk ingepakt als (kerst)cadeau, wat een heerlijkheid!

Meer dan tevreden

Mooie prijs! Snel geleverd. En gratis ingepakt voor kerst. Top service!

Helemaal prima

Top, snelle levering.

Ik had grijze besteld en witte gekregen .

Ik had grijze besteld en witte gekregen , vandaar de koude douche !!

Goede keuze,nette aflevering.

Goede keuze,nette aflevering.

De geleverde boxers waren prima.

De geleverde boxers waren prima. Echter de post heeft de doos met de boxers in de brievenbus gedaan in plaats van aan de deur af te geven. De doos past net in de brievenbus waar door ander post op die dag niet in de brievenbus gedaan kon worden. Slechte afhandeling van de post.

Goed product en geen probleem met de .

Goed product en geen probleem met de levering

Goede service!

Heel snel bezorgd. Mooi ingepakt als cadeautje. Goede communicatie over tijd van bezorging!

Volgens �het boekje�

Volgens �het boekje�

De service van Boxers.nl is super !

De service van Boxers.nl is goed, MAAR NIET ALS JE EEN PAKKETJE MOET RETOURNEREN, DAT IS VEEL TE DUUR. EEN DOOSJE MET 3 BOXERSHORTS ( waarde 60 euro ) TERUGZENDEN VIA BPOST KOST 13,05 EURO ! VELE FIRMA'S STUREN EEN RETOURTICKET DAT JE GEWOON MOET AFPRINTEN EN HET KOST DE KLANT NIETS. DAT IS PAS SERVICE... Er is echter een probleem met de fabrikanten van herenboxershorts : de herenboxershorts van elk merk met grotere maten, vanaf 4 X L zijn aan de rugzijde te kort en de elastiekband is te smal, 3 cm breed is niet sterk genoeg. ik kocht shorts van het merk HILFIGER, toch een goed merk waarvan je zou veronderstellen dat ze eens research zouden gedaan hebben alvorens boxers te vervaardigen, ze voldeden niet aan mijn verwachtingen, te korte ruglengte, te smalle en te slappe elastiekband. Ik heb bij 1 ander merk dat jullie niet in het gamma hebben ( Bamigo ) shorts gevonden die een hogere rug hebben en bredere elastiekband, nl. 4 cm breed. Is veel sterker en de short blijft tenminste op zijn plaats zitten, meer draagcomfort. Weet nu tenminste 1 leverancier tot wie ik mij kan wenden om gepaste shorts aan te schaffen.

Goede prijs snelle levering

Goede prijs snelle levering

????????????

Bestelling op zondag gedaan en maandag al geleverd. Top????????????

Super snelle levering top!!!

Super snelle levering top!!!

makkelijk en snel

makkelijk en snel. hoe een online site hoort te werken.

Perfecte snelle levering

Perfecte snelle levering

Goede snelle service

Goede snelle service

Prima leverantie en ook snel en .

Prima leverantie en ook snel en ingepakt in sint papier. Ik moest alleen de naam van de krijger invullen Oja en nog een klein kadotje had u er in gestopt leuke verrassing.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd. Prima..!!

Veel keus en levering volgens afspraak

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!