Alles correct afgeleverd en volgens .

Alles correct afgeleverd en volgens afspraak.

Snelle en uiterst nette levering van de .

Snelle en uiterst nette levering van de bestelling.

Duidelijk, snel en goed.

Mooi assortiment, snelle en leuke service

Snelle informatie, snelle afhandeling. Leuk verpakt cadeau en goede nieuwsbrieven. Bovendien een uniek assortiment (bijv. HOM)

Zeer eenvoudige webshop

Zeer eenvoudige webshop, snel bestellen, snel geleverd, leuke attentie bij eerste levering, top!

Snelle levering, netjes verpakt en ingepakt! Top service

Uitstekende service!

Uitstekende service!

zijn tevreden

zijn tevreden

Duidelijke site

Duidelijke site, bestelling volgens afspraak 24 uur later bezorgd.

Goede site en een snelle levering maar te veel emails

Goede site en een snelle levering. De emails zijn wel erg over de top, ik wil niet 5 mails krijgen voor 1 bestelling.

Prima op tijd super

Prima op tijd super

Overzichtelijke website met ruim assortiment

Overzichtelijke website. Ruime keuze. Bezorging zoals vermeld binnen een werkdag. Kreeg er zelfs een klein cadeautje bij. Prima webshop!

Zeer tevrede klant

Snelle levering en goede kwaliteit onderbroeken.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Een ruime keuze

Een ruime keuze, gemakkelijk te bestellen en een zeer snelle aflevering (minder dan 24 h!). Meer moet dat niet zijn.

Compliment

De bestelling was keurig verpakt in toepasselijk papier. Op de buitenzijde voorzien van een 'post-it' met de omschrijving van de inhoud. Handig!

Alles helemaal zoals het zou moeten .

Alles helemaal zoals het zou moeten zijn!

Vlotte bestelling en keurig ingepakt in .

Vlotte bestelling en keurig ingepakt in het gewenste kadopapier

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Ben zeer tevreden!

geweldig

bestelling zeer snel keurig verpakt zeer attent omdat het 2 pakjes moesten zijn geen 5 sterren maar 10 sterren

Black Friday

Gebruik gemaakt van een leuke black friday aanbieding, helemaal tevreden !

Was er binnen 24 uur ondanks Sintdrukte

Was er binnen 24 uur ondanks Sintdrukte Zag er uit zoals het hoort en prijs was goed.

Prima winkel ervaring.

Prima winkel ervaring.

Goede levering

Goede levering, maat niet goed dus retour, maar retour sturen is niet gratis. Dus je hebt niets en betaald euro 4,95 HH

Zeer tevreden!

Erg tevreden over de snelle levering en de gratis inpak service! De cadeautjes zagen er top uit. Ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!