Mooie spullen

Mooie spullen, snelle levering, duidelijke datum en tijd van leveren en goed verpakt.

Prachtige boxershorts

Prachtige boxershorts

Snelle en correcte levering !

Snelle en correcte levering !

Voldoet volledig aan de verwachting.

Binnen 24u geleverd wat ik had besteld.

Snelle service. Leuk verpakt.

goede en snelle bezorging

goede en snelle bezorging

Super service.

Super service, snelle levering

Prima web site

Makkelijk, snel, duidelijk. Bjorn Borg gekocht, product exact volgens verwachting. 3e keer dat ik bij Boxers.nl bestel.

Keurige internetsite bestelling .

Keurige internetsite bestelling betaling bezorging gaat al jaren perfect.

Bijzonder mooi

Prijs kwaliteit is goed. Mooie kleur, goede pasvorm. Ik ben tevreden over mijn aankoop. Mooie

snelle en gestroomlijnde afwikkeling

snelle en gestroomlijnde afwikkeling. Netjes via de mail ge�nformeerd over de bestelling, zo ook een track en trace nummer via PostNL. Ik ben zeer tevreden.

Gewoon gedaan wat ze beloven

Gewoon gedaan wat ze beloven. Top.

Helemaal top

Goed, snel en goedkoop.

Super site

Super snelle levering. Netjes ingepakt. Zou zeker nog een keer bestellen!

Goede afhandeling van mijn koop,zonder .

Goede afhandeling van mijn koop,zonder problemen verlopen.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering, niets op aan te merken.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

mooie kwaliteit onderbroeken voor zoon

een ervaring. die was prima.

Goed als verwacht

Goed als verwacht

Echt top boxers en super snelle .

Echt top boxers en super snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima verpakking & snelle levering.

Ik had een kortingscode (15%) via een andere website opgedaan. Had nog niet eerder van Boxers.nl gehoord maar toch besteld. E�n setje boxers (om eens te kijken) van Hugo Boss. Levering was snel en goed (goede verpakking met een kleine verrassing). Boxers zitten helemaal prima dus ik ga sowieso snel bijbestellen.

Mijn eerste aankoop bij Boxers.nl

Dit was mijn eerste aankoop bij Boxers.nl. Ik ben uitstekend geslaagd maar vond het enigszins jammer dat de maten maar tot XXL gingen. Goede kwaliteit. Er is keuze genoeg uit verschillende bekende merken. Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op een pakket van 5 stuks van Bj�rn Borg. Keurig verpakt en snel in huis. Zeker een aanrader !

perfecte levering

perfecte levering, perfecte kwaliteit.

Goed te vinden zeer snelle service

Goed te vinden zeer snelle service, geleverd binnen 24 uur, supersnel ik was niet thuis netjes afgeleverd bij de buren dat zie ik graag want zo hoef ik er zelf niet meer achteraan TOP

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!