Prima webshop

Prima webshop met veel keus in heren boxers. Had alleen een probleem met de verkeerde maat, berichtje gestuurd en nooit wat op gehoord,beetje jammer.

Makkelijk en snel geleverd

Makkelijk en snel geleverd

Correcte levering

mooi, stipt en correct geleverd. ongeloofelijk snel bij ons in Belgie

Zeer goede service

Zeer goede service. Alles correct verlopen

Geweldig,

Geweldig,, de bestelling is snel bezorgd. Bedankt medewerkers !

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Snel simpel en volgens afspraak!

Snel simpel en volgens afspraak! Top

Uitstekend!

Uitstekend! Snelle levering van mijn bestelling. Netjes verpakt en het werd duidelijk gemeld wanneer het pakket was ingepakt, verzonden en wanneer ik het kon verwachten. Helemaal top!

Duidelijk

Duidelijk, volledig en zeer snel

Zeer tevreden!

Duidelijke site, goede en snelle verzending! Prima

Gewoon goed

Gewoon goed. Ze maken waar wat ze beloven!

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd, niets op aan te merken ook leuk ingepakt.

Echt top

Top Snelle levering Zit goed goede kwaliteit en iedereen aan te raden

Goede service en altijd snel geleverd

Goede service en altijd snel geleverd

goed snelle bezorging geen problemen

Zeer tevreden,maar geen 5 sterren omdat .

Zeer tevreden,maar geen 5 sterren omdat je de Calvin Klein boxershorts niet zelf kan uitzoeken om een setje van 2 te maken. Ik zag een leuke maar daarzat een witte bij en dat vind ik niks. Dus dat is jammer,anders 5 sterren gekregen!

Top webwinkel

2e bestelling bij Boxers.nl geplaatst en weer supersnel verzonden en ontvangen. Helemaal top, je kunt hier met een gerust hart bestellen. Als ik weer wat nodig heb zal ik dit zeker weer hier bestellen.

prima verzorgd en vlug ontvangen

prima verzorgd en vlug ontvangen

Aanrader

Groot assortiment, scherp geprijsd, snelle levering en erg vriendelijk

Snel goed en betrouwbaar

Snel goed en betrouwbaar Elke keer weer.

Snel en betrouwbaar

Overzichtelijke website, duidelijk aankoop- en afrekenproces. Snelle levering en prima aftersales!

Prima site

Prima site, makkelijk bestellen, snelle levering!!

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Veel keus en snelle levering

Veel keus en snelle levering. Toevallig zag ik wat ik besteld had in een reclamefolder bij de Kruitvat en ik betaalde er nog minder voor. Het is alleen wel zaak dat je voor minimaal 35 euro besteld anders tikken de verzendkosten van 4,95 euro erg door.

De artikelen door mij besteld zijn ook .

De artikelen door mij besteld zijn correct en tijdig afgeleverd en voldeden aan mijn verwachting

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!