Perfect en snel geleverd!!!

Perfect en snel geleverd!!!

Geweldig!

Redelijk snelle shop. Bestelling was gemakkelijk en snel. Ook met de levering was niets mis. Alles bij elkaar gewoon TOP!

Ik kom hier zeker weer terug

Ik kom hier zeker weer terug, makkelijk te bestellen. Ruime sortering en snel geleverd.

Mooi en compleet assortiment

Mooi en compleet assortiment

Prima boxershorts

Prima boxershorts en na twee dagen bezorgd.

Kan niets anders zeggen dan TOP

Kan niets anders zeggen dan TOP. Snel, goede prijs en goede kwaliteit. Nieuw klantje erbij :)

Waardeloze bezorging.

Extra betalen om op een specifieke avond bezorging te krijgen, dat kan niet waargemaakt worden, alhoewel ik een mail krijg dat ze die avond langs zullen komen. Daarna de volgende dag bezorging in de avond als we niet thuis zijn. Krijg ik een mail dat ik het op het postkantoor kan afhalen. Kom ik thuis ligt er een kaartje dat het bij de buren is afgegeven. Wat een zooitje! Ben benieuwd of ik mijn extra bezorgingsgeld nog terugkrijg.

Snelle levering en goede kwaliteit .

Snelle levering en goede kwaliteit onderbroeken.

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, duidelijk, snel af te handelen en levering de dag erna! Uitstekend!

Mooie boxershorts

Mooie boxershorts, snel geleverd!

Ik vond het goed geregeld en snel in .

Ik vond het goed geregeld en snel in huis bedankt weer

ik kan niets beoordelen omdat ik (nog) .

ik kan niets beoordelen omdat ik (nog) niets ontvangen heb.!!

Waar voor je geld

Niet de goedkoopste. Wel snelle afhandeling en altijd correct.

Alles goed gegaan maar blijf me ergeren .

Alles goed gegaan maar blijf me ergeren aan de maat van de doos waar de gekochte shorts zijn verpakt ! Veel te groot !!

Goede website

Goede website, keuze en snelle levering

Website kan duidelijker.

Website kan duidelijker.

Hallo ben tevreden met de bestelling en .

Hallo ben tevreden met de bestelling en de service is goed vriendelijk groetjes Alex bakkers

Teleurstelling

Bij u had ik 4 boxers besteld. Helaas moest ik er 2 retourneren omdat ze niet aan de verwachtingen voldeden. Bij het postkantoor moest ik voor die retourzending �6,95 betalen. Het zou een goede service zijn van het bedrijf (gelezen in de Consumentenbond) de retourkosten altijd (ook al heb ik de bestelling voor de helft wel geaccepteerd) te schenken aan de klant. Jammer dat dat niet gebeurd is.

Overzichtelijk, gemakkelijk, snel.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Gemakkelijk uitzoeken en bestellen

Gemakkelijk uitzoeken en bestellen. Snelle levering.

Bestelling goed en snel geleverd

Goed, stipt en kwaliteit!

Mijn bestelling is keurig verpakt en op het aangegeven tijdstip bezorgd. De kwaliteit was ook helemaal goed.

snelle levering en prima produkten

snelle levering en prima producten

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Al zou de keuze voor brievenbuspakket een mooie uitkomst zijn voor mensen die alleen zijn en door werkomstandigheden niet thuis zijn overdag. Verder zeer nette afhandeling Lars

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!