Goede snelle service

2x bestel. 2x goed en snel bezorgd!

Op tijd geleverd

Was netjes op tijd geleverd zonder gezeur eromheen

Goede aflevering en snelle bezorging.

Goed, netjes, snel

Duidelijke levertijden, snel geregeld. Gister besteld vandaag in huis. Heb omdat het goed geregeld nog niets met de klantenservice te hoeven doen, ben er stiekem wel benieuwd naar. TOP ZAAK !

Assortiment, makkelijk en snel

Ruime keuze, goed werkende site en snelle levering

Gewoon goeie

Goeie service

Snel geleverd en van prima kwaliteit.

Alles keurig verzorgd.

Eerste bestelling prima verlopen

Eerste bestelling prima verlopen

Geen gratis retour

Geen gratis retour

Betrouwbaar.

Doet wat het beloofd, scherp geprijst en geleverd conform afspraak. Een aanrader.

Goed snel en effectief.

Mooi product mooie prijs en snelle levering

Puma Boxers

Snel geleverd, goede kwaliteit

alles is perfect gegaan bestellen en leveren

alles is duidelijk zowel de site om te bestellen als de afspraak voor het bezorgen.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snel en Simpel

Makkelijk, snel en simpel.

Compacte verpakking

Goede website en aankoopafhandeling. Verpakking is prima compact. Geen overbodige grote doos zoals meestal het geval is bij webbestellingen. Tip: neem de gamma op als afleverpunt voor pakje gemak.

Te laat

Gemakkelijk besteld, echter niet "voor 22:00 besteld, morgen in huis". Mijn pakket ligt dus nu ruim twee weken bij de buren en ik heb te weinig boxers mee op vakantie...

5 mooi verpakte cadeautjes

Geweldige service....5 paar boxers besteld en allemaal zeer netjes met mooi cadeaupapier gepakt....super!! En de volgende dag in huis....

Aanrader

Boxers.nl levert tegen scherpe prijs, vertrouwde kwaliteit en uitstekende service! Aanrader voor iedereen!

Goede en accurate verzendinfo

Snelle verzending en correcte info over de levering. Grote keuze en prima producten.

Goede service en snelle levering

Wegens een fout in het online voorraad systeem konden mijn bestelde boxers niet geleverd worden. Dit is keurig opgelost door boxers.nl; ik mocht andere uitzoeken en het eventuele prijsverschil werd vergoed door de webshop. Top service!

Correcte en snelle levering, uitstekende service

Onderbroeken

Top en snelle levering

Mooie webshop

Veel keuze in de webshop. Direct na bestellen krijg je email dat je bestelling is verwerkt. Daarna krijg je nog bericht dat je pakket is verzonden en dat je het kan volgen via track & trace van PostNL. Vandaag besteld morgen in huis.

doe zo voort

reeds tweemaal besteld en heel tevreden.betaling , bestelling en levering lopen vlot.met dank.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!