doe zo voort

reeds tweemaal besteld en heel tevreden.betaling , bestelling en levering lopen vlot.met dank.

Super snelle levering en mooi ingepakt! Zelfs op verpakking een post-it met het merkje erop geschreven welke boxers erin zaten! TOP!

goede strakke service

Mooie en goede site met goede aanbiedingen en snelle afwikkeling

Prima bedrijf

Snelle verzending en goede kwaliteit.

Helemaal prima

Snelle en goede service, tevreden klant.

Goede service, snelle levering en al een dik jaar een tevreden klant.

Savonds besteld en de volgende dag in huis. Wel 1 van de 8 Bj�rn borg broekjes te klein. Maar daar kan boxers.nl weinig aan doen.

Het was netjes verzorgd en op de afgesproken tijd bezorgd

Echt een goed bedrijf

Prima en snelle service

Na bestelling de volgende dag in huis. Kortom: prima en snelle service . Ben zeer tevreden en zal zeker nog een keer bij Boxers.nl bestellen.

Subliem

Zeer snelle levering, producten van zeer goede kwaliteit. Als extra leuk verpakt

Mails

Makkelijke bestelling, snel, goed. 1 ding aan te merken, wat een hoop mails. 5 of 6 mailtjes en ook na levering nog een mail. Dit kan beter, verder top! ga zeker vaker bestellen.

Alles goed op tyd en netjes.

Scherpe prijs en op tijd geleverd

Scherpe prijs en op tijd geleverd

Goede, snelle service

Supersnel geleverd! Vrijdag einde van de middag besteld: zaterdagochtend al in huis! Mooie boxers voor mijn zoontje van Bj�rn Borg en Muchachomalo.

Overzichtelijk en veel keuze

Overzichtelijke site, alles is makkelijk te vinden en er zit een korte beschrijving bij. Het verder afhandelen en betalen is ook erg duidelijk, levering is binnen 24uur.

Service

Goede service en snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Boxers werden snel geleverd en goede kwaliteit. Netjes verpakt. Ik zal hier vaker bestellen.

Overzichtelijke site en vlotte service

Werkt allemaal prima. En leuke collectie!

Voldoet

Voldoet aan verwachtingen.

Snelle service, goede kwaliteit en kwantiteit!

De service was snel, makkelijk en het was de volgende dag al in huis! Alleen wel iets minder dat er werd gezegd dat het tussen 18:00-21:30 wordt geleverd en dat het er dan al om 17:20 gebracht wordt. Is een verbeterpuntje qua communicatie!

Duidelijk,snel en prima!

gebruikersvriendelijk, senl en prima!

Goed geregeld!

Correcte terugkoppeling over je bestelling, goede prijs, goede producten. Meer heb je niet nodig. Bestellen dus.

Zeer snel en goed aanbod

Het aanbod is zeer uitgebreid en van ieder artikel is ook vooraad!

Snelle en correcte service. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Prijs- kwaliteitverhouding is erg goed. Top kan het iedereen aanbevelen.

Goede Verzending, duure prijzen

Goede verzending ,Duure prijzen

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!