Leuke boxers en snel thuis bezorgd! Niet goedkoop, maar ze zitten heerlijk (Bjorn Borg) en ze blijven lang goed.

Gewoon goed zoals het hoort !

Geen fratsen, er wordt precies gedaan zoals aangegeven wordt en alles klopt. Zelfs de tijd van aflevering ! Chapeau !

Aan te bevelen!

Alles boven verwachting! Goede informatieverstrekking, snelle levering, goede retourafhandeling en het geld van de retouren vlot teruggestort op mijn bankrekening. Super!

Goed, maar kan beter

Omschrijvingen van de artikelen wat beperkt. Bestelde boxers waren aan de korte kant, maar kon dat niet de omschrijving of foto's halen. Levertijd ook behoorlijk lang (vrijdag besteld, dinsdag in huis)

Goed!

Bestelling en bezorging gemakkelijk en spoedig verlopen. Ik was op zoek naar een specifieke kleur katoenen boxers en heb ze bij Boxers.nl gevonden dus erg tevreden!

snel geleverd, prima netjes allemaal

snel geleverd, prima netjes allemaal

snel

Goede website, gemakkelijk en snelle levering

Goeie prijs. Zeer snelle levering.

Goeie webshop voor u onderkleding .

gewoon goed

gewoon goed, bezorging ook lekker vlot

PERFECT !

Super mooie pasvorm !

Bestelling geplaatst , snelle levering.Goede producten en aanbieding.

Goed bedrijf

Snelle service, direct contact met klantenservice over levertijd, goede prijs, super!!

Boxers.nl

Prima en snelle service

Snel en correct verzorgd

Alles prima verzorgd en conform het bestelde

prima levering en service.

prima levering en service.

Snelle levering. Mooi als kado ingepakt.

Snelle levering. Mooi als kado ingepakt.

Snel, netjes, goed

Vandaag besteld, morgen in huis. Ik had de mogelijkheid om het bij het plaatselijke postkantoor te laten bezorgen, erg makkelijk omdat ik weinig thuis ben.

snelle levering, geen verzendkosten

Top! Snelle levering geen verzendkosten. En een link naar postnl om je pakket te volgen!

Bestel hier vaker. Een prima adres. Snel en niet duur.

Leuke aanbiedingen en snel in huis!

Makkelijk en snel. Soms niet alle maten op voorraad, maar dat was op uitverkoop artikelen en dus ook begrijpbaar. Zo af en toe een mailtje met aanbiedingen, wat ik zelf heel fijn vindt ipv elke dag push mailtjes waar je gek van wordt.

Echt waar !

Perfecte afhandeling van een bestelling!

Overzichtelijke site, snelle afrekening mogelijk en vlotte levering!

zeer goed

Goede en snelle levering

Zeer vlotte levering

goed en snel!!

goed en snel geleverd!! mooie boxers!!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!