Prima webshop! Aanrader!

Levering is super! Bestelling netjes als cadeau ingepakt, helemaal top!

Snel, compleet en goed.

Zoals de titel al zegt. Snel, compleet en goed.

Voor mij een onbekende site. Op donderdag besteld en de volgende dag boxershorts geleverd. Top!

Ik ben tevreden!

Voor de 2e keer besteld. Wederom snelle levering, betaalbaar en topkwaliteit ondergoed.

S avonds besteld de volgende dag keurig in cadeau verpakking bezorgd

Zeer goed!

Snel geleverd en juist geleverd!

Precies zoals verwacht.

Eenvoudige bestelprocedure, snelle levering.

Supersnel

Leuk om de bestelling �cht zo snel te krijgen als in de leveringstermijn staat! Ene dag bestellen, andere dag in huis. Heb al verschillende keren via boxers.nl besteld, en zal dat zeker nog doen!

Levering

De volgende dag al geleverd! Top

goed en snel

ik bestel en zij leveren, de volgende dag, zoals beloofd klein minpuntje: jammer dat de "mooie verpakking" ontbrak

Heel tevreden, goede duidelijke website en super snelle zending??

Kan niet beter, helemaal zoals het hoort: duidelijke website, makkelijke betaling en super goede verzending, en mooi ingepakt??

Alles in perfect!! Goede kwaliteit voor een goeie prijs...

Het zit goed en het blijft goed zitten...

muchachomalo boxers

Goede site en snelle levering!

Erg slagvaardig

De service was buitengewoon goed

puma boxers

gewoon keurig en goed.

Goede website, snelle levering

Overzichtelijke website en snelle levering. Al een paar keer tot tevredenheid besteld.

Perfect!

Esay going website!

Snelle verzending

Keurig ingepakt en op tijd in huis

Goede en snelle levering

Overal bevestiging dat de producten zijn besteld en worden verzonden. Goed verpakt en duidelijke info over het eventuele terug sturen van de producten. Pakketje kon worden gevolgd, pakketje kwam wel met wat vertraging maar dit kon aan verschillende omstandigheden liggen. verder top. gister besteld vandaag in huis is een snelle levering.

super!

Goede communicatie via mail, snelle levering en alle bestelde producten erg leuk ingepakt.

Goede en snelle service

Dik tevreden.

De volgende dag direct geleverd. Super

doen wat ze beloven

vrijdagavond 2 december pas besteld, midden in de drukte van Sinterklaas, maar mooi dat mijn Sinterklaaskadootjes die ik voor zaterdagavond nodig had gewoon zaterdagmiddag binnen kwamen: Super!! En dat is niet de eerste keer.

leuke kadoverpakking

snelle bezorging,leuke kadoverpakking.

Goede service en klantgericht

Ik zou deze site aanbevelen aan anderen

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!