Vlotte afhandeling

Prettige handige duidelijke site. Een bestelling geleden was was een item niet voorradig. Dan krijg je een hele aardige mevrouw aan de lijn, die meedenkt voor een goed alternatief voor dezelfde prijs. Zelfde dag nog verstuurd. Heel vlot en soepel allemaal.

Eenvoudig goed!

Het bestellen ging lekker makkelijk, ik werd goed op de hoogte gehouden en een erg chill product!

goede producten met een supersnelle levering.

Voor de 2e keer bij boxers besteld vanwege de mooie kwaliteit van het ondergoed. Zeer tevreden over de snelle verwerking van de bestelling.

Uitstekende service en snelle levering

Netjes 7.50 euro terug gekregen vanwege de Black friday korting een dag na mijn bestelling.

Verzending in een doos

Prima gang van zaken bij boxers.nl. Alleen vind ik het wel zonde dat de boxers in een doos worden verstuurd per pakketpost. Boxers zijn niet bepaald breekbaar en kunnen dus ook in een enveloppe door de brievenbus. Ik wacht met liefde een dag langer op de reguliere postbode. Dat is een stuk beter voor het milieu en kost waarschijnlijk ook minder!

Prettig kopen

Goed aanbod, overzichtelijk, makkelijk bestellen en (zeer) snelle levering. Wat wil je nog meer ;-)

Snelle bezorging en mooie boxers ..

Goed geholpen zelfs toen mijn boxers niet meer op voorraad waren.

Duidelijk en snel

Overzichtelijk. Duidelijke omschrijvingen. Snel geleverd. Top!

alles precies zoals verwacht.

Toppertje

Ruime keuze, snelle levering, prima webshop

snelle en goede service

Volgende dag al in huis.

Super service

Super snelle service. Avond laat bestelling geplaatst, volgende ochtend al bezorgd. Tijd van levering was de avond van te voren al bekend.

alles netjes geregeld

Zeer snel

Bestelling de volgende dag al in huis.

Toch gekregen

Ik kreeg op de dag van aflevering van het pakketje een email met een 20% "Black Friday'-kortingscode. De customer service van boxers.nl reageerde direct op mijn email met het aanbod om de korting alsnog ook voor deze order toe te passen. Alsnog een goede customer experience!

voel me belazerd

Heb 2 boxers besteld van het merk muchachomalo , heb er 45 euro voor betaald, en wat schetst de verbazing ze liggen komende week bij kruidvat 2 stuks voor 19.95

Zeer goed ,zo als gezegt

duidelijke site en snelle levering

Duidelijke productomschrijving. Gebruikersvriendelijke site, snelle levering en goede communicatie mbt de bestelling en de levering.

Gewoon goed

Je krijgt wat je verwacht!

Snel geleverd en de vorige keer heb ik iets terug gestuurd, netje het geld teruggestort gekregen

TOP en SNEL!!

TOP!!! en vooral ook SNEL.

Super, snel en makkelijk.

Het werd snel bezorgd, bezorgkosten mogen wel wat lager

Snel en goed.

Snel en goed. Pricing mag scherper.

Super tevreden.

Goede en snelle levering

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!