Goede kwaliteit, snelle levering en goede communicatie.

Super snelle bezorging. Eerder bezorgd dan verwacht.

Helemaal goed!

Snelle levering .

snelle levering, goede statusupdates van de bestelling, professioneel

Super gemakkelijk

Snelle levering, super.

Perfecte kwaliteit

Bedankt voor de snelle levering van de kwaliteitsvolle boxers.

Helder en supersnel

De website is duidelijk en de bezorging van mijn bestelling was anderhalve dag later. Prima!

Snel geleverd, netjes ingepakt. Op de ingepakte doosjes was een post-it geplakt met de kleur van de onderbroek. Zeer netjes.

prima service

Goede keuze om hier te bestellen,ze maken elke belofte waar en dus keurig op tijd geleverd. Een echte aanrader en bestel hier zeker vaker in de toekomst.

Vlotte levering

De levering van een 3-pack Schiesser boxershorts was zeer vlot. De shorts zijn wel erg dun, en daarom begrijp ik de lage prijs waarvoor ze worden aangeboden.

Prima website, prima levering, alles geheel conform bestelling. Volgende keer bestel ik weer.

Snelle en correcte levering.

Op de site was duidelijk te vinden welke modellen er in welke maat voorradig waren en de geplaatste bestelling was snel in huis.

goede snelle service

goede snelle service en correct levering

De levering was heel snel, namelijk de volgende dag al. En het pakketje paste door de brievenbus, waardoor ik dus niet thuis hoefde te blijven ervoor. Zeer netjes! De boxers vallen wel �ets kleiner dan ik gewend ben, maar het kan gelukkig net. Al met al dus zeer tevreden!

Vlotte bestelling en supersnel geleverd!

Tiptop in orde! Volgende bestelling zeker terug bij jullie!

Levertijd waar gemaakt

Eerste webleverancier die daadwerkelijk binnen 24u levert als je op tijd besteld.

Super kwaliteit! En betaalbaar voor top merken!

Ik vond de zending snel en de updates over de zending erg handig

Top verzorgd

Top verzorgd

Supersnelle levering en prima verpakt!

Supersnelle levering en prima verpakt! Geen negatieve opmerkingen...

Snelle levering en keurige verpakking

Ik zal zeker weer bestellen.

uitstekend.

Alles klopte, snelle levering en goede kwaliteit.

Kwaliteit volgens verwachting. Snelle levering!

Site werkt snel en goed (ook mobiel) en bestelling snel geleverd zoals beloofd

alles goed geregeld

geen opmerkingen

Probleemloze site en levering

Boxers.nl is gewoon een uitstekend werkend bedrijf met een goed werkende site

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!