Goed!

Op tijd gekregen. Goede producten. Alleen jammer dat er extra betaald moet worden voor "betalen achteraf".

goed en snel

Even snel nieuw ondergoed bestellen. Dat lukte en de volgende dag direct in huis. Top!

zeer snel

besteld en volgende dag in huis

Perfect, zoals het hoort.

Perfect verlopen proces. Bestelling, aflevering gewoon goed.

Prima service en levering

Prima service en levering

goed geregeld vlotte afhandeling

Snel geregeld goede info tussentijds

Zoals het hoort !

Bestellen en keurig verpakt afgeleverd, gewoon goed !

zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

alles loopt zoals het zou moeten lopen , kortom niks meer dan lof

Snel, betrouwbaar en gemakkelijk.

Reeds meerdere bestelling gedaan in het verleden. Is altijd snel, betrouwbaar en gemakkelijk. En een leuke korting deze keer.

Te gek

Gewoon goed! Je vraagt je wel eens af waar het fout kan gaan bij een bestelling maar dat doe je pas als het fout gaat. Hier ging alles zoals het hoort, vandaar, 5 sterren.

doen wat ze beloven

vlotte levering

zeer tevreden over dit bedrijf vlotte levering alles netjes verpakt

mooie boxers, goedkoop en snel geleverd

Boxershorts van puma besteld. Waren hier het goedkoopste en werden snel geleverd. Omdat we ze als cadeautje wilde geven aan ons zoontje hebben we ze in laten pakken. Was erg mooi/leuk gedaan!!!

Boxers zitten als gegoten en de levering gaat altijd super snel .Wil je iets retourneren dan is dat ook geen probleem.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit

prima service

zeer goede kwaliteit

Helemaal goed!

En zelfs met een handgeschreven briefje!

Ondanks een beperkt assortiment, snelle, correcte levering.

Boxers.nl heeft een goed werkende website, met een leuk assortiment. Niet alles van de merken kunnen ze leveren, maar het assortiment is meer dan voldoende. Af en toe leuke acties waardoor je toch tegen een leuke prijs spullen kunt kopen. Levering gaat heel soepel, je wordt goed op de hoote gehouden en je kunt je pakketje goed volgen. Een absolute aanrader.

Mooie boxers.

Mooie boxers, maat goed, netjes verpakt, goede prijs en snelle levering.

Ik heb al vaker besteld bij Boxers.nl en het gaat altijd snel en goed! Een echte aanrader!

super snelle levering

super snelle levering heel klantvriendelijk goede mailopvolging

Snel en makkelijk!

Boxers.nl had een award gewonnen waardoor ik een kortingscode ontving voor 15%. Aangezien ik altijd mijn boxers hier bestel en goede trigger om meteen nieuwe te kopen. Ruime keuze alle maten en snel in huis. Gewoon goed.

Besteld, geleverd, klaar.

Precies wat ik verwachtte.

Alles volgens afspraak

Gewoon goed geregeld.

prima service en prijs!

Goede service en prijs. Snel geleverd

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!