prima service en prijs!

Goede service en prijs. Snel geleverd

in ��n woord gewoon goed

makkelijke website, overzichtelijk, goede prijs, snelle levering

Snel, duidelijk, goede kwaliteit

De bestelde goederen waren snel binnen zoals beloofd. Goederen van een goede kwaliteit.

Prima ervaring

Het bestelproces is goed. Producten worden keurig en op tijd afgeleverd.

top product

zeer goed product en snel geleverd

Bestelling de volgende dag al in huis. Boxers.nl doet wat ze beloofd! Zeer betrouwbaar.

Tevreden

Veel keus, snelle levering en gratis ingepakt

Kwaliteit en een scherp prijs

Kwaliteit en een scherp prijs

Tevreden

Eenvoudig te bestellen, volgende dag in huis! Prima!

Kwaliteit zoals verwacht, prima kwalititeit dus!

De levering ging snel, ik had ze besteld om 21:00 en 2 dagen erna kwamen ze van PostNL om het pakketje te bezorgen. Het pakketje zag er goed uit en onbeschadigd zoals ik al eerder heb meegemaakt. De kwaliteit van de Calvin Klein onderbroeken is zoals ik verwachtte gewoon prima. Ik ga hier vaker mijn Calvin Klein onderbroeken bestellen!

Snelle levering in goede verpakking.

Snelle levering in goede verpakking.

Prima service!

Snelle service.

Prima service, snelle afhandeling en levering volgens afgesproken tijd. Top!

Snelle levering en gekregen wat ik heb besteld. Zo als het hoort dus

Netjes bezorgd

De boxers zaten in een leuk inpakpapier...

Tevreden. Snelle verzending (opgelost: alleen licht beschadigd, beter opletten)

EDIT: Onverwacht n.a.v. deze beoordeling is spontaan overgegaan tot actie en kreeg ik een mail en korting op mijn bestelling aangeboden en ook direct doorgevoerd. Chapeau! Erg aardig! De bestelling liep vlot en was gemakkelijk. Nette mails over de status van de order. Enige jammere was dat de bestelling niet goed gecontroleerd was of over het hoofd gezien. Bij ��n jongens boxers set was het plastic 'greepje' aan de binnenzijde om de broekjes bij��n te houden afgebroken. Het plastic lag los in de doos, dus ik durf voorzichtig de aanname te maken dat het wel opgemerkt had moeten worden. Helaas was de andere helft bij de boxer gaan schuiven en heeft haaltjes gemaakt in 1 boxer. Niet heel erg erg en de moeite niet van foto's, terugzenden etc. maar toch een baalmomentje en toch zonde. Weerhoudt me niet om nog eens te bestellen, maar wel tip om daar beter op te letten dat er geen beschadigde artikelen worden toegezonden.

Goede aanbiedingen en snelle bezorging!

Box for Boxers!

Ik ben zelf Bj�rn Borg boxers fan en slaag elke keer weer met drie klikken op de knop. Dag na bestelling of de dag daarna ligt pakketje op de mat of bij de buurman indien ik niet thuis ben. Netjes verpakt en lekker snel, ik zeg top!

Zeer goed!

Zeer goed, geen op- of aanmerkingen, snel bezorgd, we kregen er een leuke verrassing bij, en de producten waren netjes verpakt en zijn ons goed bevallen.

Prima service en snelle levering

Zoals de titel omschrijft, levering snel gedaan en klantenservice geeft snel antwoord. Prima dus!

Goede, snelle service

Prima boxers. Helaas gaat er ��n set retour. De pasvorm is niet naar gewenst, maar bestel nog 2 sets van het andere model.

Retour sturen is niet gratis

Goeie site, Supersnelle verzending. Retourneren kost je alleen (veel) geld. Dat is niet gratis bij deze site.

Boxers

De Boxers zijn snel geleverd zonder enkele problemen. Zou zeker weer iets bestellen.

Super.

Snelle communicatie en afhandeling. Al eerder hier besteld en toen was het ook uitstekend! Aanbeveling!

Zeer Tevreden

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!