prima website, snelle levering

over de inhoud, heb ik nog geen mening de boxers zijn voor kleinzoon

Perfecte ervaring

Snelle levering, goede richtlijnen en kwaliteitsvol materiaal.

Vlotte bezorging.

Goede snelle service!

Snelle levering , netjes verpakt.

prima webshop, duidelijk en snelle levering!

Prima .duidelijk. snelle levering. Zekers aker bestellen

Snel en best goedkoop

Top, snel geleverd en als er kortingen zijn zijn ze super

op tijd in lekker compact pakketje bezorgd, je mag ze zelfs retourneren als ze niet passen (mits niet op huid gedragen)

Goede en snelle service

Boxershorts Hugo Boss voor mijn man besteld. Wij hebben de bestelling binnen 2 dagen ontvangen. Supersnel! Wij raden Boxers.nl zeker aan

Goed ge�nformeerd. Snelle levering.

Super boxershorts

De boxershorts zijn perfect. Echtgenoot draagt ze al 35 jaar! Alleen de aflevering is een drama. Met de post al 4 dagen onderweg!

Prima levering

Prima levering precies volgens aangegeven tijden. Product goed verpakt, al had het volgens mij ook in een enveloppe gepast.

Top! Goede service. Twee bestellingen geplaatst op 1 dag dus 2x verzendkosten. Met het totaalbedrag van beide orders zou ik geen verzendkosten hoeven te betalen. Na 1 mailtje werden de verzendkosten direct gecrediteerd!

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Heerlijk dunne kwaliteit en goede oasvorm

boxershorts

Zeer snel binnen(ondanks de ijzel van vorige week) in een prachtige cadeau verpakking.Voortaan bestel ik weer bij boxers.nl

Ik bestel weer!

Ik vind jullie producten fijn en goedkoop vergeleken met in de winkel. Ik kreeg na een mailtje naar jullie ook erg snel antwoord.

Snelle bezorging

Keurig en snel mijn aankopen geleverd

Snelle en correct

Binnen 24 uur binnen duidelijke site en track en trace pakketje

Snel en goed geleverd

Het is snel geleverd alleen een beetje een grote doos voor een pakje met 2 onderbroeken. Anders had het gewoon door de brievenbus gekund.

Zeer snelle levering!

Boxers besteld en binnen een dag in huis! Perfecte service!

Eerste bestelling

Deze eerste bestelling is naar tevredenheid verlopen.

Snelle levering!!!

*Snelle levering *Duidelijke site *Servive is top *Kortom..ik ga zeker nog eens een bestelling plaatsen

Gisteren besteld vandaag in huis??

Al meedere malen besteld bij hun en altijd snelle levering. Echt een aanrader (zeker hun koopjes dus hou de nieuwsbrief in de gaten)

Duidelijke webshop, goede prijs, snelle levering, top

Duidelijke webshop, goede prijs, snelle levering, topo

Snel geleverd, degelijk en goed verpakt. Niets op aan te merken!

Snel

snelle afhandeling en bezorging.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!