Snel geleverd en goede prijs!

Goed assortiment en prijs. Snelle levering.

uitstekende service

Boxers.nl heeft een uitstekende service geleverd. Is trouw de leveringsdatum nagekomen en bij een vraag via mail kreeg ik onmiddellijk antwoord, wat ik enorm apprecieerde.

Snelle service .

Snelle service en super mooie boxers.

snelle levering wordt nagekomen.

Snelle en correcte verzending en levering.

Niks mis mee.

Ik heb gekregen waar ik voor heb betaald, en dat netjes thuis afgeleverd.

goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Leuke manier van communiceren en je wordt prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Top.

Top, kan niet anders zeggen.

Simpel en goed

Bestel regelmatig mijn boxers en nooit een probleem in wat voor aard dan ook

Mooi op tijd!

Goede service!

Door de overgang 2015/2016 werkte de online korting niet. Bestelling toch geplaatst met een opmerking bij de boeking. Na drie dagen was de korting op mijn rekening gestort. Erg goede service! Prima prijs ook voor mijn bestelde product.

Weinig op aan te merken

Bjorn Borg boxers

Mooie site, makkelijk bestellen, volgende dag geleverd en mooie boxers

perfect

voor het eerst besteld en de bestelling is heel goed verlopen, ik ben dan ook van plan de volgende keer weer bij boxers te bestellen als het nodig is, alleen jammer dat jullie geen hemden hebben.

gewoon goed

Snel en correct en mooi dat er boven een bepaald bedrag geen verzendkosten zijn.

Snel en goed

Snelle levering. Goede kwaliteit

Snelle levering en nette afhandeling.

Het bestellen en leveren is mij goed bevallen, het was supersnel binnen en alles netjes verpakt.

gewoon naar verwachting, prima dus!

Goede producten, snelle levering!

Ik heb het pakketje uiteindelijk toch gekregen.

Het heeft nogal wat voeten in aarde gehad voordat de bestelling bij mij afgeleverd werd. Post.nl heeft mijn pakketje eerst op een verkeerd adres afgeleverd en het heeft diverse telefoontjes en mailtjes gekost om die fout te herstellen. Hier kan Boxers.nl natuurlijk niets aan doen. Zij hebben hun best gedaan om de bestelling uiteindelijk bij mij afgeleverd te krijgen. Vanwege de paar tegenvallers heb ik gekozen voor 3 sterren. Bij vier sterren zou ik geen reden tot klagen hebben.

Uitstekend verzorgd en geregeld

Snel, en keurig verzorgd!

Goede prijs, snelle levering.

Goede prijs, snelle levering.

Alle komentaar Is overbodig

Een dikke tien

Snelle levering, netjes verpakt, prima prijs kwaliteit!

Bestelling boxers

Goede snelle levering in goede verpakking. Netjes verpakt

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Eenvoudig bestellen en een snelle levering. Boxers zagen er prima uit. Geen mankementen.

goed behandeld

Goed opde hoogte gehouden en snel geleverd

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!