Snel en goed

Snelle levering en leuk ingepakt bovendien met korting.

Prima webshop!

Boxers besteld voor mijn zoon. De volgende dag al in huis en ook nog gratis ingepakt in mooi kadopapier. Prima webshop!

zeer tevreden

kon mijn 20% korting niet intoetsen, maar na n mailtje, was mijn 20% korting snel terug gestort, snelle levering, ben al jaren 'n trouwe klant

Snelle levering en mooi ingepakt

Mijn zoon is net de kindermaat boxers ontgroeid En komt dan in heren maat s terecht vaak zijn deze net wat te groot Bv.( calvin klein) maar deze hugo boss zijn perfect

Zeer goede en snelle service, binnen een dag de bestelling binnen. Zeer mooi ingepakt! Super ????

Hele goede service , goede kwaliteit en zeer snel in huis !

Levering

Zeer snelle levering en ze hadden het keurig ingepakt voor de kerst met een memobriefje erop van welke kleur. Top geregeld!

Super service!

Snelle levering en de inpakservice ook super!! 2 Pakketjes mooi ingepakt, geleverd met een kaartje erop om de naam op te schrijven en met een klein, verwijderbaar, stickertje een onderscheiding gemaakt welke boxers de 'tailored' boxers zijn!! Was de eerste maar zeker niet de laatste bestelling!

Een uitermate tevreden klant

Keurig verzorgd en supersnel geleverd!

Prima service !

Perfecte service bij levering

mijn bestelling bestond uit 3 pakjes die in kadopapier verpakt waren. alle drie de paktje waren netjes voorzien van een goed te verwijderen stickertje waarop de inhoud. Daar had ik zelf niet bij stil gestaan toen ik koos voor "inpakken"

leuk in gepakt voor kerst netjes alles.

Keurig alles.

Levering volgens afspraak, netjes en gratis in cadeauverpakking. Tevreden klant!

super sonische levering

Voor de eerste x bestelt en zeer tevreden, Boxers harstikke leuk ingepakt in Kerst papier(gratis, wie houdt daar nou niet van?) Kom zeker terug. Merry Xmas

Goed en snel

Goede site. Juiste prijs/kwaliteitsverhouding en snel bezorgt.

Prima club, die boxers.nl

Binnen een mum van tijd prima spullen geleverd in een mooi compact doosje. Top!

Kan het iedereen aanbevelen

Aanschaf DEAL boxers

Snelle levering en prima prijs

snel en praktisch

Voor herhaling vatbaar

Duidelijk. Snel. Overzichtelijk.

Super service.

Keurig netjes zoals het hoort!

Goede website, helder en snel bezorgd volgens afspraak!

Prima site, snelle levering.

Site overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Goede service, snelle levering.

prima boxers en goede prijs

De boxers zijn goed van kwaliteit en werden snel geleverd. De prijs/kwaliteit verhouding was prima.

Calvin Klein boxers

Snel besteld, snel geleverd. Geen problemen, zoals geadverteerd.

Super snel geleverd en ook nog eens als cadeautjes ingepakt. Hartelijk dank.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!