Prima boxers.

Snelle levering!

Keurig geleverd wat ik had besteld en inderdaad de volgende dag :-)

zeer goed

Goede site met goede onderbroeken zitten perfect

kei super fantastisch

super veel keuze en de gratis inpakoptie vond ik super. alles apart en leuk ingepakt. we waren niet thuis en hadden een briefje opgehangen dat het in de trailer mocht en een dag na de bestelling lag het daar ook netjes in. TOPPIE

muchamalo onderbroeken

prima geleverd zoals aangegeven

Snelle levertijd, prima service

Snelle levering. Klein foutje bij levering werd hersteld zonder retourzending en zonder bijbetaling!

Snel en goed

Heldere website en snelle en goede levering

Perfecto

Duidelijke site met goed assortiment en scherpe prijzen. Zending na 1 dag ontvangen.

Prima, snelle levering.

Service

Gewoon zeer goede service, bestelling geplaatst en zeer snel geleverd en perfecte service. Bedankt

uitstekend

prima kwaliteit alleen wel prijzig

top service!!!

Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld en na 1 telefoontje was het geregeld. Ik woon er in de buurt en ben het zelf gaan zo omruilen. vriendelijk en behulpzaam personeel.

Beoordeling boxers.nl

Een super goede, snelle service!

Uitstekend!!

Hartelijk bedankt voor de snelle levering, mijn zoon is heel blij met zijn nieuwe ondergoed. Tot de volgende keer!

snelle levering keuring ingepakt

vrijdag besteld, en zaterdag was de bestelling al binnen, zat keurig verpakt dus helemaal naar wens

Goede kwaliteit, verkeerde product

De onderbroeken en service zijn van goede kwaliteit, alleen jammer dan ik andere onderbroeken kreeg dan aangeboden op het plaatje

Precies volgens afspraak.

Zoals verwacht

Prima boxers

De levering was vlot, wel zou ik graag een maattabel voor de verschillende merken op de website zien!

Snel en goed

Snelle levering en mooi ingepakt als cadeau. De boxers waren ook prima.

Snelle levering!

Groot aanbod, snelle levering

Groot aanbod op de site. Snelle levering! Vaker producten besteld en nooit problemen gehad.

Geleverd wat besteld is

Gewoon gedaan wat gevraagd is. Bestelling normaal geleverd.

Correct ge�nformeerd. De bestelling direct verzonden en binnen 2 dagen ontvangen. Ga er zeker weer bestellen.

boxershorts

Ik heb de boxershort nog niet aangedaan. Die moet voor gebruik gewast worden. Toch een 5 sterren beoordeling, omdat het packet was heel snel geleverd.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!