mooi kwaliteit, goede levering. top

kleur, pasvorm, mooie kwaliteit. en super snelle levering.

Was top !

Ik moest een bestelling doen zat toevallig te kijken en bestelde 10 voor 5 zonder dat ik het door had en voor ik het wist had ik een mail dat het de volgende dag bezorgt zou worden dus bij deze zeker vaker bestellen

Supersnelle levering, netjes verpakt en lage prijs

Ze hadden de laagste prijs. Maar dat het ook nog zo snel en zo netjes geleverd zou worden had ik niet verwacht. Super!

Top serviice

Maakte een foutje met de maat. Reply op de bevestiging (op zondag) maandag meteen reactie em opgelost!

het is een cadautje voor een famillielid, die krijg het zaterdag,

wat mij betrefd is het goed,

goed, degelijk en snel

Goed, degelijk en snel

Zondags besteld, dinsdag in huis. Bestelling klopte dus alles prima!

Bestelling keurig en snel ontvangen !

Helemaal top!

Keurig verzonden en goede kwaliteit.

Pefecte service

Goede site en snelle service

Betrouwbaar, snelle levering

Goede producten, snelle levering, keurig verpakt. Ben zeer tevreden.

Goede service en leuk ingepakt !

Echt een aanrader! Goede kwaliteit boxers voor een eerlijke prijs.

goed en snel geleverd.

Artikelen zijn snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kids muchachomalo boxers

Super snelle levering en onze zoon is super tevreden

boxers

ik ben tevreden er over

PERFECT

Snelle en correcte levering

Netjes en op tijd. Website werkt goed en effici�nt. Heel tevreden.

Super site!

Snelle en vakkundige levering, volgende dag meteen in huis.

Tevreden

Zeer snelle verzending en een heel goed product, zeer tevreden

Snelle correcte service

Overzichtelijke site, heb sokken en boxers besteld, snel geleverd.

een dikke 10

Ze denken met je mee als het toch niet op voorraad is. Top!!

Keurig geleverd

Nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag alles keurig netjes verpakt thuis ontvangen.

Goede prijs, snelle levering

Snel geleverd conform bestelling. Prijs was goed

Niet meer wat het geweest is!

Wat ik de laatste tijd merk bij boxers.nl is dat ze telkens 1 werkdag tussenlaten voor ze echt aan je bestelling beginnen dit viel me vorige maand heel hard op. Maar helaas kan het nog erger op 9 november deed ik een bestelling bij boxers.nl, zoals beloofd op hun site zou deze dezelfde dag nog verzonden worden. Vandaag 14 november heb ik helaas nog steeds niks ontvangen. Dit stelt me heel erg teleur ik bestel al een paar jaar bij hun was steeds een tevreden klant prima op tijd geleverd. Helaas is dit de dag van vandaag helemaal anders, daarom twijfel ik er ook hard aan om nog bestellingen bij hun te doen. Het probleem is ook dat ze geen afhaalpunten hebben dit zou handig zijn zodat je niet perse thuis op je bestelling moet zitten wachten aangezien je toch hun leveringsdatums niet kan vertrouwen. Ik vind het jammer dat ik na al die tijd nu een slechte review moet schrijven na jaren een tevreden klant te zijn geweest.

prima service niets meer of minder dan verwacht

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!