Precies wat je ervan verwacht

Goede website, zou nog wel wat duidelijker kunnen door te filteren op maat. Duidelijk bestelproces, goede betaalmogelijkheden en snelle verzending.

Snelle levering.

Snelle levering.

Perfect!

Perfecte en snelle levering. Binnen 24 uur binnen! Product perfect verpakt en zeer scherp geprijst!

Goede keus, snelle levering!

perfect

een webshop die doet wat ie belooft. Op tijd leveren!

GEWELDIG

Eenvoudig besteld, eenvoudig betaald. Voldeed aan verwachtingen en werd netjes geleverd volgens de voorwaarde. De site had natuurlijk al 1500 beoordelingen en was daardoor betrouwbaar voor mij. Top servive en topkwaliteit.

Snelle en goede service en levering.

Prima Site om snel een paar onderbroeken te kopen. Bij mij was een exemplaar niet snel genoeg leverbaar voor de vakantie. Kreeg keurig een voorstel voor een alternatief waarbij de meerkosten voor boxers waren. Niet gevonden dus kreeg geld teruggestort en de rest van de bestelling keurig op tijd geleverd. Ik weet uit ervaring dat dit niet overal zo goed gaat, dus compliment voor deze site (en de mensen erachter;-)

Uitstekend!

Gewoon goed!

snelle levering en makkelijk te bestellen

prima levering. op tijd en netjes verpakt.

Bestel altijd boxershorts bij deze webshop, snelle levering en super kwaliteit!

Zeer fijne service

Helaas was een artikel niet meer op voorraad, dit echter zeer goed opgelost door verschil in kosten met vervangend artikel voor eigen rekening te nemen

Snel en netjes!

Overzichtelijke website en snelle levering. Precies wat je hoopt van een webshop.

Prima snelle service

Puma onderbroeken hebben toch echt de beste prijs kwaliteit verhouding.

Snel en goed!

Prima service! Goede collectie en zeer snelle levertijden!

Vlot geleverd!

We hebben de boxers besteld en 2 dagen later zijn deze keurig geleverd. Vlot en netjes dus. Hier een tevreden klant!

Bjorn Borg boxers besteld en snel bezorgd. Een 3-pack voor een goede prijs. Top!

Snel en correct

Goed verpakt. Geen onnodige grote dozen of veel plastic. Goed bezig!

Duidelijk op de hoogte gehouden en snelle levering. Boxers.nl snapt het.

Fijne webshop

Fijne webshop en zeer betrouwbaar. Het duurde alleen twee dagen voordat ik mijn spullen in huis had.

prima, snel bezorgd

prima, snel bezorgd

Hele goede service

Ik had een set boxershorts besteld die niet meer voorradig waren. Ik kreeg spontaan het aanbod om een nieuwe set te bestellen, de meerprijs voor deze boxershorts was voor rekening van boxershorts.nl Ze hadden ook gewoon kunnen zeggen dat ze uitverkocht waren.. Een hele goede service dus!!

Prima service en ze doen wat ze zeggen.

Betrouwbaar en snel

Duidelijke aanbiedingen en prima uitvoering van orders.

Vlot en snel!

Bestelling snel doorgelopen, keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Daarna snel aan huis en keurig afgehandeld! Top :)

Snelle en correcte levering.

Goede producten. Alleen zijn de foto's niet altijd goed te beoordelen. Zoals bij de BB jongens boxershorts was op de foto's niet goed te zien dat de tekst Bjorn Born in kleine letters is bedrukt op de band. Het is niet duidelijk of het niet om originele boxershorts gaat. Levering is top. Zondag overdag besteld maandag geleverd.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!