Precies zoals verwacht!!!!

Goed verzorgd

snel en goed geleverd

snel en correct

prima levering

Verwerking van de bestelling en de levering waren prima in orde.

Supersnelle levering en uitstekende service!

Supersnelle levering en uitstekende service. Coulant, meelevend en zeer vriendelijk. Ik raad iedereen boxers.nl aan!

bestelling muchamalo en puma boxers

overzichtelijke site, goede prijs/kwaliteit. Supersnelle levering. Kortom deze site is een aanrader.

perfecte snelle levering

alleen jammer dat ik het pakje niet direct bij pakje gemak of een tnt post punt kon laten leveren

PERFECT ENGELEVERD !!!!

KAN NIET BETER OF SNELLER,MIJN DANK !!

prima!

makkelijk en snel

Binnen paar klikken geregeld Duidelijke info per mail Snel geleverd Netjes verpakt

Prima site!

Makkelijke site, snel navigeerbaar en overzichtelijk. Binnen 2 dagen bestelling in huis. Betrouwbaar en goed!

Snel en goed geleverd

Prima site, overzichtelijk en super snel geleverd.

Tevreden klant

Boxers gekocht. Bij de levering via de post bleek dat er een foutje gemaakt was. Dat is snel en kosteloos en in mijn voordeel opgelost. Prima bedrijf. Betrouwbaar!

Super snelle levering

Super snelle levering en een mooie duidelijke website. We gaan hier zeker vaker bestellen

Goed bezig

Snel bezorgt leuk verpakt aanrader dit bedrijf???????? niet te duur en prima kleding

absoluut aan te bevelen

goede service,snelle levering,uitstekend product!

Super snel binnen en heel mooi ingepakt

Boxers zijn vlot geleverd

De boxers zijn vlot geleverd. Plus punt dat je boven �35 geen verzendkosten hoeft te betalen. Een korting vanaf bijvoorbeeld bestelling van 4 of meer boxers zou ik me wel voor kunnen stellen.

Snelle levering van de bestelde producten. Nu 2x achter elkaar prima verlopen.

Top! Snel en netjes!

correcte levering

geen opmerkingen

geen levering volgens voorwaarden

Hoi ik heb een 2x een 2pack boxer van superdry gekocht a 59.90 euro. Ze beloven binnen 24 uur levering maar dat was niet het geval. dit was 1 van de redenen dat ik via Boxers.nl wilde bestellen. ik heb 3 dagen moeten wachten op mijn levering. Geen mail of enig vorm van communicatie. Uiteindelijk een mail verstuurd en hetgeen uitgelegd en zij konden mij niet verder helpen. Ook geen vorm van tegemoet koming. Uiterst slechte klantenservice. Dit vond ik heel jammer En onredelijk. Als ik nou niet gemaild had? Zou ik mijn spullen �berhaupt gekregen hebben? Nogmaals heel erg jammer van Boxers.nl

Snelle en correcte levering

Vrijdag in de loop van de dag besteld, 's avonds al de bevestiging en zaterdagvoormiddag de bestelling ontvnangen... in Belgi�. Zo moet het altijd zijn!

Toppie!!

Snelle levering!

Correct

Bestelling correct afgehandeld, wel een dag langer onderweg dan in eerste instantie aangegeven (ws. oorzaak bij Post NL)

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!