snel en goed.

Snelle levering en goede uitleg.

super geregeld voor een mooie prijs

Niets op aan te merken

Duidelijke website en snelle levering

Goed! Ook leuk is de kostenloze inpak service!

Mannenslips boxershort model Calvin Klein

Snel en perfect verpakt.

Boxers Puma

Super prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering!Vandaag besteld,morgen in huis

eigen kosten retour? slechte deal

Normaal gesproken heeft mijn vriendje maat m, nu blijkt de boxer van diesel kleiner uit te vallen en heb ik dus een l nodig. Moet ik van boxer.nl zelf de retourkosten betalen! Ongelofelijk dat dit nog in deze tijd voorkomt. Ik bestel veel online en kan eerlijk zeggen dat dit de eerste x is dat ik niet de gemaakte kosten terug heb gekregen of niet kosteloos kon retourneren. ERG SLECHTE DEAL!

Na snel een pakketnr te hebben ontvangen bleek dat de boxers toch niet verzonden waren. Netjes opgelost door boxers.nl en toch nog snel binnen

Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis! Ideaal, anders moest ik zonder boxershort op stap!

zeer goede deal

Deal boxers zijn best. Snelle levering, leuk cadeau verpakt

Goed en betrouwbaar

Prima bestel site voor boxershorts!

Prima webshop

Duidelijke webshop , snelle afhandeling en ontvangst van bestelling

Goed, zoals het hoort

Eenvoudig online bestelproces en snelle levering van goederen met kwaliteitsniveau.

Makkelijk en snel

Tip voor mensen die geen zin hebben om naar de stad te gaan.

Zoals altijd weer zeer tevreden!

Keer op keer bij iedere bestelling wordt alles prima en snel afgehandeld. Aanrader !!! Graag weer.

prima service

snelle levering, prima service

Goede prijs, uitstekende levering

Goede website, twee kortingen en zeer snelle levering.

Prima service snelle levering

Snelle levering en in ��n keer de juiste producten!

Snelle levering.

Overzichtelijke website en snelle levering

De website is naar mijn mening duidelijk en overzichtelijk. Bestelling is al meerdere malen snel bezorgd.

prima. snelle levering

Tevreden over de bestelde producten

Snelle service en prima boxers

Prima boxers, maar spijtig dat ze niet eerder werden geleverd.

Zaterdag besteld en pas donderdag aangekomen. Spijtig dat dit aan de trage kant is. De boxers zijn echter van een hoge kwaliteit.

Prima assortiment, snelle levering. Prompte reactie bij vragen.

Top site

Snel bezorgd makkelijk zoeken op de site zelf

Boxers

Prima kwaliteit! Leuke actie,betaalbaarder door de korting! Snel geleverd! Alles was zoals het hoort! ??

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!