makkelijke site voor bestelling,snelle levering

Uitstekende service.

Boxers.nl is een fijne overzichtelijke site. Heldere communicatie na een vraag en snelle levering van de artikelen.

zeer snelle levering

Maandag besteld, dinsdag in huis! Netjes verpakt.

Duidelijke site, snelle levering

De site i s overzichtelijk en maakt het makkelijk om e selecteren op voorkeuren voor kleur, maat etc. Er werd telkens geleverd binnen de beloofde termijn.

Zeer goede service

De service en kwaliteit is erg goed.

Snel en betrouwbaar

Duidelijke website. Snelle levering. Zeer aan te bevelen

Brede keuze, goede prijs, razendsnelle levering

Makkelijke site om te navigeren. Keuze was prima, bestelproces eenvoudig en de spullen waren binnen 24hr thuis. Prima geregeld!

Snel en kwaliteit

Snelle levering en kwaliteit klopt

Snel & Betrouwbaar

Zeer aan te bevelen!

prima afhandeling

Bij Boxers.nl een vijftal boxers besteld. Zowel kiezen en bestellen als betalen via ideal verliep vlekkeloos. en inderdaad om 16:00 besteld. Volgende dag om 11:30 in huis... aanrader!

Snel

Snel en zeer goed , leuk dat alles ingepakt was , wat een kwaliteit!

Gewoon goed

Simpel, betrouwbaar, makkelijk, snel, gewoon goed!

Goede eerste ervaring.

Zeggen waar ze voor staan. Dus prima in orde wat mij betreft.

Fantastisch !

Kunt kiezen om t in te laten pakken... ziet er dan echt heel leuk uit. Doen !!

bestelling sloggi slips

Snel, en zorgvuldig geleverd. Zeer tevreden. Zo hoort het te gaan.

Boxers.nl

Prima snelle service en afhandeling, aanrader!

Mooie producten en een snelle nette levering

Een mooie overzichtelijke webshop, gratis inpakservice en een snelle levering. Gewoon goed geregeld! !

snelle levering - goed assortiment

goed assortiment boxers voor een goede prijs

Mijn mening

Snelle levering. Netjes een bericht wanneer bestelling wordt verzonden met track/trace nummer erbij.

Na een bestelling geplaatst te hebben, werden wij volledig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en het pakje werd snel ontvangen. Prima service en goede prijs/kwaliteit.

Alles perfect geregeld.

Goeie en snelle service.

Ik heb het pakketje optijd gekregen. Netjes ingepakt en goeie service. Ik ben erg tevreden over hoe vlot en netjes mijn bestelling is gegaan/aangekomen.

snelle en goede afhandeling van mijn bestelling.

Ik vind de site overzichtelijk.je vind gauw wat je wil bestellen.en de afhandeling is prima.

Snel in huis!

Boxers.nl is , net als Sokken.nl, een makkelijke website waar je snel je weg weet te vinden en een bestelling kan plaatsen. Verder krijg je wanneer je op de ene site besteld en op de andere je spullen in een doos aangeleverd. Helemaal top. Ben er blij mee.

Effici�nt, snel en goed.

Mijn bestelling was niet leverbaar in mijn maat. 1 mail naar klantenservice en een alternatief werd geboden en binnen 2 dagen toch mijn spullen in huis !

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!