snelle levering, goede kwaliteit voor een goede prijs

Prijs/kwaliteit is prima, leuke kortingen voor grote merken!

Goede service,goede kwaliteit.

De prijs is goed,de afhandeling is goed, snelheid is goed,kwaliteit product is goed.

Van een van de bestelde producten was de maat niet aanwezig, ondanks dat ik deze wel online kon bestellen. Ze hebben mij hier keurig van bericht, alternatieven aangeboden en een paar gratis sokken voor het ongemak. Ik heb eenvoudig geantwoord welk alternatief ik wilde en de bestelling is keurig afgeleverd. Mijn complimenten - goede service

Boxershorts

Vlotte bezorging, alles in orde. Bestelprocedure ook eenvoudig. Dik tevreden dus!

100% tevreden, niets op aan te merken.

Mss via telefoon een seintje (sms is voldoende) een half uur voor levering.Op de tracking site is mijn bestelling om 09h30 op "onderweg" gegaan, effectieve levering pas om 16h30

Leuk om zo veel boxers op een plek te vinden

Goede service, duidelijke berichten en goede afspraken. Fijn zaken doen!

prima service

prima service

bjorn borg

snelle nette levering

Prima kwaliteit en snel geleverd

Niets dan lof .

De levering van Boxers.nl zelf is prima bevallen. Alleen de levering door PostNL minder. Ze komen op een middag, tussen 14.00 en 16.00, waarop natuurlijk iedereen werkt. Vervolgens laten ze geen briefje achter. Op de track and trace site is volledig onbekend waar het pakketje is en hoelaat het nu opnieuw wordt bezorgd. De klantenservice weet van niks en 'denkt dat het de volgende dag wordt bezorgd'. Weer op dezelfde tijd, waarop iedereen werkt. Gelukkig iemand kunnen regelen, want afgeven bij de buren doen ze ook niet. Erg zonde dat jullie (prima) service overschaduwd wordt door de slechte service van PostNL.

Goed ,snelle levering.

Goede levering binnen 1 dag thuis.

boxers.nl: duidelijk, snelle levering, betrouwbaar

Diverse bestellingen gedaan bij boxers.nl. Levering was telkens snel en foutloos. Niets op aan te merken.

Snelle levering en goede prijs!

super

Mooie carri�replanning, snelle levering :-)

snel geleverd, zoals beloofd

Het zijn misschien niet de goedkoopste, maar als je de broekjes pakt die in de sales zijn is het toch weer goedkoper. Ik ben er erg tevreden mee

Wederom een zeer geslaagde ervaring bij boxers.nl

Uitstekende service met uitstekende feedback over verloop van bestelling!

Uitstekende service met uitstekende feedback over verloop van bestelling!

Goed en snel

Goede en snelle levering.

Hier kom ik vaker terug. Goed verpakt, geleverd binnen de aangegeven levertijd, ruim aanbod en natuurlijk mooie boxers!

Maat veel te klein

Ik heb boxers van Muchachomalo besteld maar de XL bleek echt klein uit te vallen kleiner dan maat 42. Als ik dat had geweten had ik ze niet besteld. Helaas moet je voor het retourneren zelf de verzendkosten betalen. Dat vind ik een minpunt omdat nergens wordt vermeldt welke maat XL is. Na het terugsturen geen reactie. Zou netjes zijn als ze laten weten dat je pakje is ontvangen nu denk je steeds is het nu terug bij boxers.nl of het de tnt het kwijt gemaakt.

Goed.

Goede en snelle service.

Heel goed!

Zeer tevreden! De prijs mag wel wat omlaag, maar mijn boxers waren super snel in huis, en goed verpakt! Zeker een aanrader!

Snel

De levering was snel en correct!

komen hun zending wel na

je hebt wat besteld volgende dag al in huis dat is heel goed

prima!

uitgebreide keuze, goede prijs, snelle levering!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!