Bestelling werd snel geleverd.

Goed geregeld

Mooie producten en snel bezorgd. Top!

Snel & superservice!

Snelle en nette levering, bij vragen of klachten vlot antwoord en evt oplossing. Heel zeldzaam tegenwoordig. Helemaal top!!

supersnelle bezorging

Ik had nog nooit van deze site gehoord maar kwam via een merk er terecht. Ziet er goed uit en de levering ging erg snel. Daar hou ik van. Top!

super!

Super snelle verzendig! Super goede communicatie! Super boxers! Super site! Super leuk werd mn pakketje ingepakt voor niks! Super tevreden, na 2 bestellingen!

prima service en levering

Een groot pluspunt vind ik de goede bereikbaarheid van de klantenservice. Hier kunnen sommige andere webshops een voorbeeld van nemen.

Goede info en prompte levering

Heb al meerdere keren hier boxers besteld. Altijd super service! Laatste keer had bleek 1 boxer niet goed te zijn maar dit is hebben ze super opgelost!! Ben zeer tevreden klant!

Snel, betrouwbaar, overzichtelijk en snel, maar......

Snel, betrouwbaar, overzichtelijk en snel, maar......wat mij betreft [ik bestel ALTIJD mijn DEAL Boxershorts via Boxers.nl mag de sortering in de maatvoering DEAL XL wat uitgebreider zijn; graag wat meer keus dus!

Snelle en correcte levering!

Op maandag besteld en woensdag in huis! Super!

Besteld en de volgende dag in huis, prima.

beoordeling boxers

Goede pasvorm, blijft mooi van kleur, niet goedkoop zo'n boxer komt algauw 17.50, maar dan heb je ook wat.

Snelle service en goede kwaliteit boxers!

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Ideaal! Daarnaast is de kwaliteit van de boxers ook prima, maten komen overeen met zoals ik gewend ben. Zeker een aanrader deze website!

snelle levering en goede service

Bestellen ging makkelijk. 's Middags besteld, de volgende ochtend in huis. Het was ook nog eens ingepakt in leuk cadeaupapier. TOP!

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering

Toppie

Duidelijke website, snelle levering. Volgende keer ook maar even op sokken.nl kijken.

Snelle en juiste levering!

Snelle en juiste levering!

Super!!!

Geweldige site, snelle levering. Snelle reactie op vragen, in een woord TOP! Kom zeker weer terug om nogmaals een bestelling te plaatsen!!

Makkelijk en snel

gebruiks vriendelijke site en snelle levering.

Prima prijs, snelle ontvangst

Voor 17:00 besteld en de volgende dag, ingepakt en wel, netjes in huis! Prima! Zeer tevreden

Snelle service en gratis leuk ingepakt voor valentijn!

Perfect.

Goed en volgens afspraak.

Goede koopervaring

Overzichtelijke site, breed assortiment, gemakkelijke filtering, duidelijke bestelprocedure, snelle levering. Bestelling goed verpakt aangekomen met duidelijke instructies voor evt. ruilen/retourneren.

Compleet

Groot assortiment, goede kwaliteit en snelle levering

Goede en snelle service

Fijne website en goede en snelle service, koop er vaak

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!