Service zoals beloofd

Op een middag een bestelling geplaatst en de volgende dag ontvangen. Ik zou het prettig hebben gebonden om per boxer ook de maten in cm te zien. De maten verschillen per merk en dat maakt het soms lastig om de juiste maat te kiezen. Afgezien daarvan echt prima ervaring envoor herhaling vatbaar!

Super service

Alles gaat super snel. Heb snel alles binnen en super aanbiedingen.

Goede snelle service.

Ik bestel regelmatig bij Boxers.nl en ben erg tevreden over de goede service en de snelle levering!

Een dag later pakje in huis, top

Gemakkelijk en snel.

Overzichtelijke site, ruime keuze, (soms) leuke aanbiedingen en vlot en gemakkelijk te bestellen en de volgende dag in huis.

Snel en probleemloos.

Snel en probleemloos.

Zeer duidelijke site Na aanmelding ook nog een leuke korting mogen ontvangen Mooi op tijd geleverd

Levering op tijd en goede service

Ik had 4 paar boxers besteld. 1 paar boxers was niet meer op voorraad. Ik kreeg hier snel een mail over en mocht een ander paar uitzoeken. Indien dat paar duurder was, hoefde ik het verschil niet te betalen. Goede service!

Levering binnen 24 uur op de zaterdag

Makkelijk en snel zijn de kernwoorden die horen bij de levering door Boxers.nl

Goede en snelle service

Een bestelling op vrijdag om 15:00 geplaatst en op zaterdag om 12:00 kon ik de bestelling al in ontvangst nemen. Goede communicatie via de email over de status van het proces.

Overzichtelijk, zeer snelle levering, top!

sMiddags besteld en de volgende ochtend in huis. Overzichtelijke website en afrekenen van bedrag ging makkelijk. Ik gebruikte een fashioncheque en dat deel wat ik te kort kwam met het tegoed van deze cheque werd automatisch berekend en overgeschakeld naar andere betaal methode. Super.

snelle afhandeling en prima verzorging

aanbeveling voor mensen die met vreemde gevoelens over internet kopen denken.

goede service

Snelle levering, goed verpakt, eenvoudige website. Enige minpunt: de postbode die niet de moeite doet om fatsoenlijk aan te bellen en het pakje dan maar bij de buren aflevert, zonder een briefje in de brievenbus te steken, en dat terwijl ik zelf thuis was!

doen wat er belooft word

Makkelijk bestellen, goede items ontvangen op aangegeven tijd. Helemaal top

prima.

nu 2x besteld. Erg tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit! Vaak aanbiedingen.

Bestelling van boxers.nl en sokken.nl kon in 1 keer, betalen ging prima en snel in huis!

Snel & top!

Echt geweldig, dinsdag bestel en woensdag in huis.

Prima-snelle levering

Prijs niet bijzonder laag. Gemakkelijk...vandaah besteld morgen in huis

Top onderbroeken

Top geregeld en snelle levering

zeer tevreden

de bestelling is snel geleverd, ondanks het bestellen in het weekend

Prima en snel

Snelle service, overzichtelijke website e goede producten!

Hele goede service!

Er zat een productiefout in ��n van de bestelde onderbroeken. Binnen een dag had ik een nieuwe in huis. Topservice!

Fantastische webshop

Zeer goede webshop. Duidelijke afhandeling en ze zijn geweldig om gegaan met mijn 'klacht'. Op een zeer goede manier opgelost. Ik ben zeer tevreden over boxers.nl!

mooi product geweldige service.

mooi product geweldige service.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!