Bestellen ging makkelijk, en bezorging ging ook lekker vlot. Alleen die mail van onze mensen hebben hard gewerkt om uw bestelling voor te bereiden en dat soort bla bla hoeft van mij niet

boxershorts

Leuke en prettig zittende boxer shorts.goede en snelle levering.

Geleverd precies als beloofd.

Al vaker bij ze besteld, is altijd volgens afspraak.

Top geleverd

mooi op tijd, binnen 24 uur, afgeleverd.

snelle levering. gratis inpakservice

duidelijke website snelle levering leuk dat het gratis kan worden ingepakt

Erg goede service en levering

Ik wilde snel nog een paar nieuwe boxershorts voor mijn man hebben voor de vakantie. Ruime keuze en de levering was supersnel. De volgende ochtend was het pakketje al bezorgd, dus de boxershorts kunnen op tijd de vakantiekoffer in.

Zeer tevreden .

Heel tevreden super snel geleverd.. Heel mooi ingepakt in kado papier. Ik raad deze site aan .

prima boxershorts.

Heb al heel wat verschillende boxers besteld en het is altijd snel en vakkundig afgehandeld. Bedankt!

zeer betrouwbare en snelle dienstverlening

Goede service, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Duidelijk, snel en scherp geprijst

Levering was op tijd en keurig te volgen via de pakketdienst. Enige nadeel is dat de website van boxers.nl niet geweldig functioneerd met Safari (Apple), google chrome daarintegen werkte prima.

uitstekend

goede prijs, snelle bezorging

Prima !

makkelijk te bestellen, snelle levering, keurig bezorgd

Snelle service. Juiste artikelen met een nette factuur

Alles zoals toegezegd.

Alles is precies gegaan zoals beloofd op de website. Bestelling ook goed te volgen. Complimenten.

Kinder boxers

Zoals iedere keer, snelle en correcte service

Topservice en goede aanbiedingen

Iets wat ik besteld had bleek tegen de verwachting in niet voorradig. Ik mocht daarop iets duurders uitzoeken voor dezelfde prijs en kreeg twee paar sokken op de koop toe.

snelle service

snelle bezorging, alleen is site soms onhandig om meerdere producten toe te voegen! Top levering ik bestel snel weer!

Snelle levering netjes verpakt

Netjes verpakt en heel snel geleverd

Snelle en goede afwikkeling

Zeer goed en snel zoals altijd

Snel en topkwaliteit

Boxers waren er de volgende dag en zijn van topkwaliteit In de verpakking van het merk, dus ook betrouwbaar Alleen de site, kenmerken invullen gaat wat lastig via iPad, verspringen steeds, en als je op knopje verder winkelen drukt begin je weer van vooraf aan

Boxerlol

Is echt perfect gegaan, mooie verpakking en uitstekende kwaliteit, ga er nog meer bestellen.

Super zoals altijd

Snel, correct en netjes verpakt, zoals altijd.

alles is super vlot verlopen ;)

had nadat ik de bestelling had gedaan een mailtje gestuurd om de maat te veranderen en dit zonder problemen Super !! Alles verliep snel en na 1 dag al geleverd en dat vanuit Nederland naar Belgi� :)

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!