perfecte webshop!

grote keus, goede prijzen, perfecte afhandeling en bezorging

prima levering

ZOALS VERWACHT WAS MIJN BESTELLING PRIMA IN ORDE , SNEL GELEVERD EN NOG EENS HEEL VERRASSEND LEUK INGEPAKT !!! PERFEKT

Boxers

Binnen 15 uur van bestellen tot afleveren!

Snelle levering. Balen van verzendkosten

Goeie en snelle service. Jammer en erg balen van de verzendkosten bij retournering. Die komen voor eigen rekening!!! Pakketkosten dus �6,50!!!!! Grrrrrr

Geweldige service!

Snelle levering en uiterst vriendelijke afhandeling van vragen

Goede kwaliteit boxers en prima afgeleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit producten

De kwaliteit van de boxers is mooi maar helaas zat er in ��n verpakking een andere maat dan dat er op het doosje stond. Dus voordat je de labels uit de boxers verwijderd, kijk eerst of de maat juist is.

Bestelling via boxers.nl & sokken.nl

Makkelijk om de bestelling te plaatsen, veilige betaling en snelle levering aan huis. Wij waren heel tevreden! Geen opmerkingen.

Geweldige service,snelle levering!

Veel keus...ze waren prachtig ingepakt! (Gratis) en mijn mannetjes zijn er erg tevreden over! Dus tot gauw... Gekocht Levi & Armani boxers

redelijk tevreden

Bestellen ging prima via de webshop van 3 HOM boxers, echter de site geattendeerd op het feit dat Hom een actie had 'de 2de voor de halve prijs'. Daar is helemaal niets mee gedaan en men heeft ook niet gereageerd. Moest dus het volle pond betalen. Levering was verder snel en netjes na betaling.

Gewoon Top

Boxers van Tommy Hilfiger zitten klasse en blijven na vele wasbeurten nog steeds klasse en zeer comfortabel.

Eerlijk en correct.

De website was niet geheel correct en gaf foutieve info over de voorraad van een bepaald artikel. Werd ruiterlijk toegegeven met de mogelijkheid om een vervangend artikel uit te zoeken of het geldbedrag retour gestort te krijgen. Alles is naar mijn tevredenheid afgehandeld.

Meerdere keren besteld, altijd netjes en op tijd.

Ik heb meerdere keren bij Boxer.nl besteld en het is alle keren prima bevallen. Kortingen zonder haken en ogen, net verpakt, netjes op tijd, en klantenservice nog nooit nodig gehad.

In 1 woord top!

Ik had ondergoed bested voor mijn 3 kinderen. Kwaliteit van deze spullen is erg goed. Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Alles conform verwachting. Ik bevel dit bedrijf van harte aan bij anderen.

Prima boxers, jammer van de late levering.

Volgens de email die ik kreeg zouden de Boxers van Born Borg bij mij op mijn werk op woensdag 31 december tussen 12.30 uur en 15.30 uur afgeleverd worden. Niemand gezien, vandaag 5 januari ligt er een briefje in de bus, dat de postbode een pakketje op 2 januari heeft proberen te bezorgen maar niemand was aanwezig op mijn werk. Misschien heeft de feestdagen met deze vertraging te maken, maar goed, de afspraak volgens de mail klopt dus niet.

Zeer correcte afhandeling en erg snel.

Perfecte online winkel.

Simpel, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! En dat is wat je wil als klant.

Super uitstekende bestelling en levering en kwaliteit

Zeer snelle en goede levering, prima kwaliteit en prijsverhouding ik ben zeer tevreden... ik ga snel weer bestellen

tevreden

Duidelijke site maar als je voor het eerst erop komt en je gaat bestellen staat er niet duidelijk da je je eerst moet registreren als je een bestelling wil plaatsen . Verder prima. Artikelen bevallen goed, snel geleverd.

Prima van bestellen tot levwring

Perfecte levering

Zeer net bedrijf, goede duidelijke site. Volgende dag al geleverd

gewoon goed

duidelijke site, goede prijzen en snelle service. Dus precies zoals het hoort

Cadeautje

Tevreden over bestelling en vooral blij verrast dat alles ingepakt was. Een echt kado!

Super !!!!

Snelle levering en erg mooi ingepakt !!!

makkelijke site, goede communicatie

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!