uitstekend

snelle bezorging, en precies wat ik wilde hebben. niets op aan te merken

Goede website, overzichtelijk en duidelijk. Makkelijk bestellen en supersnel bezorgt, (de volgende dag) ook in deze tijd van het jaar.

Zeer goede ervaring

Dag voordien besteld en dag nadien geleverd in Belg�e (Brussel) het kan niet beter

Uitstekend!

Snelle & correcte levering. Ik ben heel tevreden!

Super inpakservice!

Bestelling binnen twee dagen thuis. Gratis inpakservice. Super!

goeie prijs, snel geleverd, geen problemen

nette bezorgen

Alles was naar wens.

grote keuze, snelle bezorging

Gewoon goed

Gratis verzending is een plus.

Boxers.nl

goede website, snelle levering. zal zeker opnieuw bestellen als ik iets zoek.

Zeer tevreden!

Voldoende keuze in het assortiment en een snelle levering.

zeer tevreden

zeer tevreden met mijn bestelling goeie kwaliteit snelle levering nadeel : wat meer op voorraad zal wel fijn zijn

Goed en snel geleverd!

Snel en compleet

prima binnen 12 uur bezorgd

Zeer goed!

Snel en correct.

Super Snel!

Gewoon Top! binnen 24 uur in huis.

Goed geholpen aan de telefoon en komen hun leveringsvoorwaarden na!

voor een herhaling

snel en netjes .heel tevreden

Goede service! Fijn om te ervaren!

Het was bijzonder fijn om zo makkelijk te kunnen bestellen. Goede service en leuk ingepakt zo voor Sinterklaas.

Bestelling goed ontvangen en goede kwaliteit

Binnen 2 dagen was de bestelling binnen en voldeed aan wat ik er van verwachtte.

Snel en verzorgd

Prima verwerking van de order. Keurig verpakt in sint papier. 3 afzonderlijke pakjes. En alles zeer snel bezorgd. Hulde!!

uitstekend

Snelle levering en vanwege sinterklaas waren de boxers perfect ingepakt. Uitstekende service.

Goede service, duidelijke website en snelle verzending!

Wat een leuke site en klantvriendelijk

Drie leuke bjorn borg onderbroeken voor mijn zoon gekocht. Onwijs leuk ingepakt. Ik scoor bij mijn zoon met kerst.

Niets op aan te merken

Snelle en correcte levering.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!