prima!

goede prijs, prima kwaliteit!

Prima, snel geleverd

Super snelle serves en goede producent

vlotte service nette prijs

netjes vooraf een berichtje dat het pakketje op de bus gaat zodat ik wist wanneer het binnen zou zijn, de doos was wat aan de grote kant wat ik zonde vind... Verder ben ik tevreden met wat ik besteld heb!

Snel en correct

Kwalitatief goede onderbroeken voor een schappelijke prijs. Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden. En levering is snel. Prima ervaring met Boxers.

Levertijd was langer dan verwacht

Vond het jammer dat ik op de website een artikel gezien had, en vervolgens email om te bestellen en de bestelling dan vervolgens uitverkocht is... op de site echter niet. Verder geen bijzonderheden

Snel, makkelijk en veel keuze!

Zoals de titel zegt. Niks op aan te merken!

Tevreden

Op tijd en geen gezeur

Toppper-de-Top-toppie

Helemaal Toppie

Briljant, goed product, goede service!

Er zat een gaatje in een boxershort waarover ik als met een donderwolk boven mijn hoofd klaagde waarop ik vriendelijk de reactie kreeg dat mij een nieuw duo pack werd gestuurd! [Vandaar dat ik de tijd neem voor testimonial.] Dank je wel Joyce! Groeten, Clemens

Maakt waar wat beloofd wordt

Ook een reclamatie over een gaatje in de stof wordt in een dag probleemloos gecorrigeerd en opgelost.

top service

Keurige service! Volgende dag binnen en netjes ingepakt zoals gevraagd! Niks op aan te merken.

Prima verzorgt en snel alles binnen.

Ik ben zeer tevreden maar hoop ook dat ze de collectie regelmatig aanpassen zodat ik binnen mijn favoriete merken wel keuzes blijf houden.

Super levering

Na wat onzekerheid en verwarrende mailtjes een super levering en hoe op tijd. Sneller kan echt niet.

Snelle en correcte afhandeling.

Al een aantal malen een bestelling gedaan. Altijd vlotte en correcte afhandeling

Alle leveringen op tijd en in orde. Geen problemen.

Snelle levering, goede service! Bedankt voor de cadeaubon.

uitstekend

Alles perfect verlopen. Ben zeer positief.

super klantenservice!!!

Goede afhandeling van een foutje......!!!!!! Dat doen niet veel bedrijven.

Snelle levering en goede prijs

Prijs goed en levering snel, enige wat minder is dat de goedkopere Bjorn Borg boxers duidelijk van een mindere kwaliteit zijn dan de duurdere. Dus met zo veel dingen alle waar is naar zijn geld. Volgende keer een betere kwaliteit bestellen. Maar dat heeft verder niks met de webshop te maken.

perfect

Alles klope: besteld en de volgende dag de juiste bestellling in huis

Snelle bezorging en betrouwbare webshop

'S middags om 13:00 besteld en volgende dag al in huis. Met track&trace code te volgen. Prima bedrijf!

snel en goed

Een echte aanrader, moet je zeker een bij bestellen. Goed en erg snel.

Artikelen voldoen!

De boxers zijn helemaal top. Ook al duurde het een dagje langer door PostNL. Ook nog bedankt voor de extratjes die bij de bestelling zaten!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!