Snel geleverd. Prima winkel!

Snel geleverd. Prima winkel!

Twijfel aan de echtheid van deze Bj�rn Borg boxers (Chinees?)

Hallo Boxers.nl Ik heb ernstige twijfel over de echtheid van deze Bj�rn Borg Boxers Ik heb al een stiksel dat rafelt en het ingenaaide merkje prikt boven de bilnaad in mijn vel en dat is niet op zijn Bj�rn Borgs!

Boxers.nl is TOP!!

Boxers.nl is overzichtelik, snel en prijsvriendelijk.

Top bedrijf alles netjes geregeld.

Top bedrijf dat boxers.nl s'middags besteld en de volgende dag al in huis. Werd ook netjes verpakt bezorgd,en dan ook nog een bedank briefje dat ik bij ze had besteld,en krijg bij de volgende bestelling nog 10% korting ook.

effici�nt en effectief

Houden zich aan de afspraak. Levering prima op tjd. Geen klagen dus.

Prima uitstekende service

Joyce heeft uitstekend begeleid

Zeer tevreden over snelle en betrouwbare levering!

Bij Boxers.nl is de keus veel ruimer dan in een (doorsnee) winkel, en je kunt lekker rustig thuis winkelen. Ik bestelde 's middags om 14.00 uur en had het pakket de volgende middag al in huis. Top!

Snel en adequaat!

Boxers.nl is bovenal goed voor ondergoed!

Betrouwbaar en snel

2 shorts besteld, nog even telefonisch contact gehad, geen telefoon menu's, gewoon een levend persoon aan de lijn die me zinvol kon helpen! En de bestelling werd snel en bijzonder keurig ingepakt bezorgd. Aanrader, kom ik terug!

Niets op aan te merken.

Prima ervaringen met Boxers.nl. De communicatie is prima, de levering erg snel en goed verpakt. De bestelling is naar volle tevredenheid. Absoluut aan te raden dus!

Betrouwbaar

Niks aan het handje, betrouwbare webwinkel!

Snelle Levering!

Goed ingepakt en zeer snelle levering

Super bezorging

Bestelling is prima verlopen, en de levering was eerder dan verwacht bij ons thuis, netjes en nauwkeurig!!

makkelijk besteld, snel geleverd.

mijn bestelling was makkelijk te doen, ik kreeg snel een overzichtelijke en duidelijke orderbevestiging en daarna een verzendaankondiging met trackingcode. daarna werd snel en correct geleverd. prima dus!

traag via PayPal

Kan boxers.nl niets aan doen, maar PayPal die rustig een week wacht met verwerking is natuurlijk ronduit k. Van boxers verwacht ik dat ze de service killen; dit werk averechts.

Prima !!

Snelle levering,netjes verpakt.

Mooie shorts en juiste levering!!

Hallo, Super levering en de juiste bestelling!!

Service en levering volgens afspraak!

Gewoon doen!

Prima product met een prima en snelle service

Prima om via boxers.nl te bestellen.

Alles naar tevredenheid!

Het bestellen verliep vlot, de levering was als afgesproken en het geen wat ik besteld had was netjes verpakt en precies zoals verwacht! In ��n woord TOP!

Snelle levering met een zeer verassend extra cadeautje!

Hoe leuk is dat als je je bestelling snel krijgt geleverd met een onverwachts extra set als cadeautje?!! Super!

Goed geregeld

Het is fijn om iets te bestellen zonder een profiel aan te moeten maken.

Toppie!!!

Snelle levering, prima boxers!

Gewoon goed !!!. Gister besteld, vandaag geleverd

Ik kan het iedereen aanraden. Mijn voordeel. Als het door de brievenbus kan, hoef je niet thuis te blijven. Er zijn immers nog mensen die willen en kunnen werken !!!!!

boxers

Super boxer passen goed :) en niet te grooot :)

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!