Topservice

Ondanks ik voor de eerste keer hier iets bestelde werd ik geholpen alsof ik al jaren klant ben. Er ging iets mis met het afleveren en omdat het een kado voor mijn vader betrof wat ik die avond nodig had, had ik er echt belang bij dat ik het zou ontvangen. De dame die ik aan de telefoon heb gehad heeft er voor mij achteraan gebeld en nog binnen het half uur werd mijn pakketje bezorgd!! Super service dus.....

simpel, snel, ideaal

maakt beloftes waar.

netjes, goede service geen enkel probleem ondervonden!

aantal boxers besteld, waren er ook allemaal zoals aangegeven op de website. Eerste werkdag netjes verstuurd en thuis bezorgd gekregen! met nog een kortingsbon :)

Geweldig!

Bedankt voor de snelle levering .. Ik heb weer n broek om aan te trekken!

Snel het juiste binnen!

Grote keuze. Prima prijs.

snel, goedkoop

overzichtelijke website

Super snelle service!

Bedankt voor de super snelle service. Makkelijke en overzichtelijk webshop en snel thuisbezorgd. Dank daarvoor.

Topsite??????

Gemakkijk en snel geleverd!!!

Zeer goed en hoge kwaliteit

De boxershorts zijn goed, veel keuze uit verschillende merken. Makkelijk, hoef er niet er niet meer voor naar de winkel.

Snelle, zeer goede service en levering

Pakket besteld, aangegeven dat ik het ingepakt wenste. Volgende dag/ochtend geleverd. Was 1 doos met daar in drie verschillende cadeaus, keurig ingepakt met klein stickertje wat waar in zat. En voor het geval het cadeau direct bij diegene wordt bezorgd waar de cadeaus voor zijn: het bedrag stond nergens vermeld! Topservice!

Snelle en goede service!

Het bestellen via de site gaat overzichtelijk zonder weinig tussenstappen. De bestelling lag enkele dagen later in de brievenbus.

Bestellingen zijn altijd goed en snel afgehandeld.

Ik heb alleen maar goede ervaringen. Bestellingen waren altijd van goede kwaliteit en werden snel uitgeleverd.

Makkelijk en snel, zeer tevreden

Leuke boxers, verschillende merken en ook lange pijpjes! Snelle levering en goede prijzen.

Erg tevreden over leversnelheid en informatie

Na bestelling direct informatie gekregen over levermoment en mogelijkheden om te traven. Levering was snel en binnen het aangegeven tijdslot. Zeker nog een keer bestellen!!

Doen wat ze beloven

Mijn bestelling werd precies de dag na aankoop bezorgd. Goede en duidelijke communicatie. Boxers.nl doen wat ze beloven. Prima service!

gewoon goed.

Alles is goed gegaan. Snelle levering.

na enig zoeken de slip gevonden die ik wilde

indien nodig bestel ik weer via deze site

Snelle acties!

Prima ervaring met dit bedrijf. Zou ik zeker iets bestellen als ik jou was.

perfect en super snel geleverd

aanbevelen aan ieder ander

Juiste en snelle levering

juiste en snelle levering van de goederen.

Helemaal top, super service

Helemaal top, super service

Snel, goed, waar voor je geld!

De titel zegt genoeg!

prima service

1 boxershort zat productiefoutje in, kreeg direct een nieuwe toegezonden.

dit was weer helemaal goed

Boxers doet wat hij belooft.

Goede prijs goede service goede boxers

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!