redelijk, maar teweinig porto . kreeg aanmaning post nl

kreeg keurig mijn pakje op tijd aangeboden met post nl. kreeg van hun later een kaart om te weinig porto , � 1.95, bij te storten. Heb ik niet gedaan, slordig

Snelle service, prima kwaliteit. Heel gemakkelijk!

Makkelijk te bestellen en volgende dag in huis.

Goede site en goede levering. Goede kwaliteit spullen

Perfecte service

Alles is voorspoedig verlopen. Netjes ingepakt. Het zou wel fijn zijn om ook via paypal te kunnen betallen.

Geweldige service. De bestelling binnen 24 uur, keurig verpakt, in huis! Een echte aanrader.

TOP Boxers

Helemaal top, voor 16 uur besteld, dag daarna in huis Goeie kwaliteit !!!!

Goed en snel

Gezocht naar ondergoed van Hilfiger, deze site was de enigste die kon leveren wat ik wilde en dat ook nog voor een relatief lage prijs. Besteld en betaald na1 dag de bestelling binnen

prima.snel bezorgd

fantastisch

snelle en goede service

Snelle en complete levering

Goede snelle levering met een duidelijke factuur bijgeleverd, kortom gewoon goed!

Boxers.nl, in ��n woord: goed!

De site is overzichtelijk. Eigenlijk alle maten zijn nog aanwezig. Levering is super snel. De spullen worden ook netjes geleverd. Kortom, een goede site, met goede producten en een goede levering.

Zeer Goed!

Leuke boxershorts, goede prijzen, goede en makkelijke website en snelle levering. Wat moet een webshop nog meer doen?

moois

Spulletje, hoor!

Snelle levering, goede kwaliteit

Altijd binnen 2 dagen ontvangen

te gek

Snelle levering en er zat ook nog een extra bij mijn bestelling... Te gek

Snel en zoals beloofd!

Snelle levering, makkelijke betaling. Kom zeker terug!

zeer correcte en vriendeljke info aan telefoon

Snel betrouwbaar en goed!

Site is overzichtelijk je besteld makkelijk en binnen 48uur heb je het in huis. Gewoon perfect.

Aanrader,prima service van bestellen tot aan met de levering

Bij laatste te bestellen short hebben ze gezorgd voor nieuwe voorraad. Had ik ook nog een aanbieding, 9 voor 6

super snel

snelle correcte levering!

zeer tevreden!

Super tevreden!

Snel en correct

De site is duidelijk. Ik kon gemakkelijk het product vinden dat mij goed leek. Heb eerst om te proberen 1 two pack besteld. Had ik de volgende dag in huis. Toen ik er nog 2 wilde bestellen bleek er nog maar 1 voorradig, de melding daarvan zou wel wat duidelijker kunnen: ik kon er nu gewoon maar 1 bestellen. Na een mailtje daarover kreeg ik bericht dat de voorraad weer was aangevuld. De volgende dag weer 2 two packs in huis.

voor herhaling vatbaar

Superrr

s'avonds besteld, volgende dag al in huis! Mooi verpakt. Al met al super.

Fantastische service, snel in huis

Had een 'two pack' boxers besteld en in de fabriek hadden ze per abuis twee verschillende maten in het doosje gedaan. Boxers.nl heeft dit zeer professioneel opgelost. Bedankt!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!