Prima webshop

Heldere product informatie, geen verrassingen achteraf en op tijd bezorgd.

Okee

Snelle en probleemloze levering

Vlotte levering

Ik ben zeer tevreden over de geleverden artikelen.

snelle levering, goede producten

de boxers komen exact overeen met de beschijving. de levering was supersnel. Ben zeer tevreden.

Snelle levering, goeie kwaliteit

Keurige , snelle afhandeling, verzendkosten mogen wel afgestemd worden op brievenbus post, zeker bij verzending van 2 broekjes!

prima kwaliteit en snelle levering

prima kwaliteit en snelle levering, kortom ook mijn tweede bestelling voldeed geheel aan de gewekte verwachting

Supersnel en goed geleverd

Ik heb voor het eerst besteld. Prima, snelle levering.

Betrouwbaar

Zeer snelle bezorging en de kwaliteit van de boxers zijn ook perfect! Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf.

goed product en snelle levering

goed product en snelle levering

Altijd perfect

Al meerdere keren besteld bij Boxers.nl en altijd goed op tijd de levering. netjes verpakt. niet anders dan positiefs. gewoon top

prima service, prima product

Ik werd keurig op de hoogte gehouden en alles ging precies zoals beloofd was.

Snel !

Dinsdag eind van de ochtend besteld en woensdag al in huis. Snel en makkelijk!

Redelijk

Snelle levering, helaas op verkeerd adres door PostNL en ik mag het verder uitzoeken hoe ik aan mijn bestelling ga komen na foute levering PostNL. Maar op boxers.nl geen kritiek, gewoon goed

Alles is snel en perfect verlopen

Bijna perfect!

Buitengewone service. Perfecte afhandeling. Soepele betaling. Bijna te mooi en makkelijk. En toch �cht vertrouwd. Ik ben er blij mee!

Goed en verzorgd.

Was de eerste bestelling die ik bij jullie heb geplaatst. Bezorging op tijd, Netjes en verzorgd verpakt, voor herhaling vatbaar.

Alles snel en goed geregeld.

Het was dat ik net te laat bestelde, anders had ik ze helemaal snel in huis gehad. Goed geregeld in ieder geval.

Waren alle webwinkels maar zo gebruiksvriendelijk

Top geregeld allemaal. Ik blijf klant.

Snelle levering!

Mooie boxershorts!

Goede service, boxers waren keurig op tijd binnen gekomen. Ook waren ze netjes ingepakt in cadeaupapier.

Snel en goed

Alles goed en netjes geleverd en snel. niets op aan te merken.

Snelle en Goede service

Ik had de boxers al de volgende dag ! En de kwaliteit was ook goed.

Hier wordt gedaan wat beloofd wordt !

Heb voor mezelf enkele boxers aangeschaft bij Boxers.nl ...origineel maar toch niet duur. En het wordt je razendsnel toegestuurd...was er namelijk eerder als me bestellingen van Zalando en de Aktiesport. Dit ga ik vaker doen...Boxers bestellen bij Boxers.nl HOIIIII

Goeie webshop, snel en duidelijk

Geen problemen, goed verpakt en snel verzonden

alles perfect

precies naar wens, niks anders dan lof

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!