Wat ik bestelde kreeg ik voor 100%

Louter positieve ervaring

topbedrijf

zeer tevreden

Snelle levering. Goeie service.. TOP

Meerdere malen besteld bij boxers.nl. Elke levering netjes de volgende dag ontvangen. Geen loze beloftes.. Voor boxers ga ik dus gewoon naar boxers.nl

Koop hier uw boxers, makkelijk en super snel.

Top, hele snelle levering en een goeie prijs

Zeer tevreden, een overzichtelijke site, levering binnen 24 uur en een scherpe prijs.

Ik had met een kortingsbon van Zinngeld extra korting gekregen. Daardoor kreeg ik 10 euro korting. Helaas ging het eerste goed niet goed dus even gebeld naar klantenservice. Uiteindelijk zaterdag pakketje gekregen en zat er zelfs een extra 2pack boxers in als cadeautje!

snelle levering van de goederen die ik wilde hebben

precieze beschrijving van de artikelen en een zeer goede en snelle afhandeling en levering van mijn bestelling

Super short delivery

Bestellen gind gemakkelijk en de levring werd super netjes uitgevoerd

Top!!

Snel en correct

Geweldige ervaring

Alles is supersnel geleverd en ik kreeg er nog een cadeautje bij in de vorm van twee boxers gratis, juiste merk en juiste maat. Heel erg aardig!

perfect

Goede snelle levering. Ook nog eens 3 boxershorts extra gekregen met de tekst erop, cadeautje ;-). Thanx hiervoor ;-))

Top top top

Fijndat ik op deze manier de bestelling kon doen de site was duidelijk En de prijs prima waarom zou ik nog naar de winkelgaan weet nu wat er is

prima en vetrouwd overkomend

Nette afhandeling, snel en een prima feedback.

uitstekend!

uitstekende service, al meerdere malen besteld en bevalt me goed! overzichtelijke site en snel geleverd!

veilig.vlug.niet duur.

het adres voor je boxershorts.

goede overzichtelijke webshop en perfecte levering!

Een absolute aanrader!

Snelle en correcte uitlevering!

Een snelle en correcte uitlevering!

Goed product en levering 100% OTIF

Ik heb al een tweede bestelling geplaatst, dus prima

Perfect en ideaal

Een aanrader om makkelijk en snel onderbroeken te bestellen.

Doen wat ze zeggen!

Prima verlopen, snelle levering

echt. goed hoor

Is goed hoor moet je echt zien

Goede producten, goede prijs, goede service

Bij boxers.nl en sokken.nl zijn goede producten te koop, voor een goede prijs. Ik heb Puma ondergoed en Tommy Hilfiger herensokken gekocht. De service is uitstekend en bij eventuele vragen krijg je heel snel antwoord. Kortom prima webwinkel.

Zo zouden alle bedrijven moeten zijn

Geen op of aanmerkingen . Besteld voor 16:00 uur is gewoon de volgende dag thuis . Dit is bij andere bedrijven wel eens anders . Verder kan ik niks meer vertellen behalve dat het gewoon goed is ??

Je krijgt wat je bestelt en dit keer ook nog wat extra. Super!

De boxers die ik heb besteld kwamen in een doos aan. Keurig verzorgd. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Moet je ook eens doen!

Snelle levering en veelal leuke aanbiedingen. Heb al meerdere keren iets besteld.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!