Levering snel en netjes verpakt

website niet handig. Als je vanuit bestelling terug wil naar verder winkelen kun je weer van voren af aan beginnen met zoeken. Maar snelheid van levering en bezorging perfect. Ook goed op de hoogte gehouden van bestelling via mail.

Geweldige en goedkope service

De boxers hebben een goede prijs en goede kwaliteit.

Snel, makkelijk en perfect geleverd. Zoals het hoort.

In 5 minuten bestellen vanaf mn werk, de volgende dag het pakket op kunnen halen bij de buren. Super!

Makkelijk en snelle levering.

Snelle levering prima prijs.

topzaak

supersnelle-en correcte levering komt voor herhaling in aanmerking

Goede Service

Volgende dag al in huis, netjes ingepakt in cadeau papier. Niks te klagen.

prima!

Prima site, snelle levering.

Super om twee uur besteld en volgende dag al ontvangen

Een 10 waardig kan het iedereen aanbevelen. Alleen vind ik wel dat er geen verzendkosten aan verbonden moet zijn.

altijd goede service en snelle levering.

goeie service, snelle levering en een goeie kwaliteit producten.

Supersnel netjes en betrouwbaar

Echt super duidelijke site makkelijk te bestellen en snel binnen!!

Top service!!!

Ik had een grote hoeveelheid boxers besteld en bij levering bleek er in ��n een gat te zitten. Na contact, een heel snel respons en meteen een nieuwe set boxers toegestuurd gekregen met daarin een gefrankeerde envelop om de stukke in terug te sturen. Dat is wat ik noem "Top Service" Bedankt!

Duidelijke website, goede verzendservice.

Boxers nodig? Kijk op boxers.nl, daar zie je veel verschillende merken en dessins. keuze genoeg en je kunt beslissen in welke prijsklasse je wilt gaan zitten. Binnen 1 dag zijn de bestelde boxers binnen. Ideaal toch?

Super service, zeer snelle levering

prima webshop; betrouwbaar en redelijk betaalbaar.

prima webshop; betrouwbaar en redelijk betaalbaar.

supersnel

supersnel geleverd

ze zitten als gegoten..!!

Gewone goede kwaliteit en service!!

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden,had aangevinkt om mijn order als kado te verpakken,iedere boxer was apart ingepakt met daarom een klein memo plakkertje (die ik makkelijk vanaf kon halen ) waarop stond welke boxer er in de verpakking zat,zeer attent en handig,zo wist ik precies voor wie welk kadootje was,dus top top top .bedankt voor deze service.

makkelijk te bestellen, goede kwaliteit

makkelijk te bestellen, goede kwaliteit

morgen nw ondergoed nodig? Het kan!!

Supersnelle en correcte levering. Overzichtelijke site. Goede kwaliteit. Aantrekkelijke acties. Wat wil je nog meer??

Snelle beoordeling, prima producten

Eenvoudig en overzichtelijke website met veel keuzemogelijkheden voor elk budget. Alles was binnen een dag binnen. Prima.

In alle opzichten opvallend klantgericht!

Ik zou niet iets kunnen vinden dat om verbetering vraagt. Vooral ook in de snelheid en correcte manier van gevraagde aanvullende informatie verstrekken.

Abfab!

Absolutely fabulous!

Leuke boxers

Goede bezorging.

Snel en de juiste prijs

Geen verdere aanvulling nodig

Jammer dat ik voor een pakket twee maal verzendkosten moest betalen.

Snelle goede levering. Producten waren als verwacht. Mijn aparte bestellingen van sokken.nl en boxers.nl werden in ��n pakket verzonden terwijl ik wel twee maal verzendkosten heb betaald en dat vond ik wel vreemd. Verder tevreden.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!