perfect!

lekker overzichtelijke site en levering was supersnel! Veel keuze ook.

snel geleverd

niets op aan te merken

Bestelling correct en op tijd afgeleverd.

Snelle en goede aflevering, dit binnen de tijd waarmee men adventeerd.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Voor de 2e keer besteld op de website. Puma boxers voor een prima prijs en zeer snelle levering, binnen 2 dagen. Kreeg netjes via de mail een track en trace code met tijdindicatie. En het klopte precies. Netjes, zoals het hoort. Ga er de volgende keer zeker weer bestellen! Absolute aanrader.

Snelle, uitstekende levering

Bestelling geplaatst, de volgende dag netjes verpakt in huis. Niets op aan te merken. Goed voor elkaar!

Snel, betrouwbaar en goede prijs.

Aanrader! Zowel mijn ervaringen met boxers.nl als sokken.nl

Snelle levering met een scherpe prijs

Prima webshop! Snel geleverd, prima prijs en geen verzendkosten betaald.

Goede en snelle service!

Boxers.nl geeft een goede en snelle service!

gezellig gewinkeld

ik wilde een boxers voor mijn zoon kopen van het merk calvin Klein en kwam op Boxers.nl terecht aan koop gedaan ,ik hoefde niet thuis teblijven pakje kon door de brievenbus heel handig goede verpakking en erg snel heel tevreden Mijn zoon vind de boxers goed zitten en is ook tevreden Calvin Klein is zijn merk Over service en veilig winkelen geen klagen bedankt B de Vries

bjorn borg shorts

heel snel binnen en top

Goede website, goede boxers!

Zeker een aanrader om je boxers op deze website te bestellen! Snelle levering en goede kwaliteit!

al gedaan was cool

Snel en zoals afgesproken!

Prima keuze, duidelijke site en snellen levering!

Gewoon prima kwaliteit en snelle bezorging.

Makkelijk, snel en goed

Leuke site met flitsende acties en super leuke aanbiedingen en ook nog speciale verpakkingen !!

Persoonlijk bezorgd wat een toppers bij boxers.nl !!!

prima service en snelle en goede levering

prima service en snelle en goede levering

Het contakt en de bestelling verliepen heel soepel ben er erg tevreden over

Keurig alles bezorgd zoals besproken, goede prijzen

Goede kwaliteit en prijs met levering de volgende dag: zoals het hoort!

Goed, goedkoop, duidelijke site en snelle levering

Ik ben erg tevreden over de website en de snelle levering, daarbij was de prijs ook een van de laagste. Dus de volgende keer weer :)

fantastisch

Zeer goed geholpen nadat pakje niet bezorgt leek te xijn. Geen probleem om snel nieuw pakket op te sturen. Bleek later niet nodig.

Duidelijke site en snelle en goede levering.

Het assortiment is groot en duidelijk aangegeven. Bestelling is goed verzorgd van moment van bestellen/traceren tot levering. Als ook eerder vermeld, ideaal om meerdere artikelen/sites te combineren tot 1. 1 bestelling/betaling/levering.

Snelle levering, leuk ingepakt!

Ik heb hier een set Bjorn Boxers besteld, met de optie of het ingepakt kon worden. Werd snel geleverd en het was leuk ingepakt. Niks op of aan te merken verder!

Snelle levering en kwaliteitsproducten!

Zeker een aanrader, snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit en mooie website! Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat er weinig keus is op het gebied van bjorn boxers met een brede band. Verder helemaal top!

Besteld en een dag later keurig bezorgd ! Prima !

Niets op aan te merken ! De bestelling keurig verpakt en conform mijn bestelling, binnen gekregen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!