vlot snel correct

Prima verzorgd, netjes verpakt, vlot verstuurd!

Geen klachten

boxers van puma te duur bij jullie

de levering is prima. alleen kom ik er achter dat ik 14.95 betaal bij jullie en ergens anders 11.95 ook de puma boxerschorts. dat vind ik dus een min punt van jullie. kijk dus de volgende keer wel. gr hwj oomen.schijnde

Snel en volledig!!

Ik heb mijn bestelling geplaats, betaald, en binnen gekregen. Ging allemaal snel en goed. Boxershorts zijn top.

Goede prijs en snelle levering. Aanrader dus

Geweldig, zo'n snelle levering !

Goede prijs voor kwaliteit.

prima geregeld!!

snel verstuurd, goede berichtgeving over pakket. echt een aanrader! website kan iets eenvoudiger, als je meer wilt bestellen zie ik nergens een "verder winkelen" button.

Super.

Mankeert niks aan, goeie levering met andere woorden, top!

perfekt

een echte aanrader

netjes en snel in huis

Netjes geleverd makkelijkke website snel geleverd top

Boxers

Goede service en kwaliteit en verzending !

1 winkel uit duizenden

ik ben uitermate tevreden over deze winkel. Vandaag besteld, morgen in huis. Een volgende keer hoef ik niet meer te zoeken naar een betrouwbare winkel. ik heb de naam onder mijn favoriete winkels opgeslagen. Boxers.nl is zeker een aanrader.

snelle en goede service

geen aanmerkingen. alles prima verlopen

Overzichtelijke. Site

Makkelijke vindbare site waar je overzichtelijk boxers kunt vinden van alle merken. Em verzending is snel.

Prima vlot besteld n geleverd

Prima vlot besteld n geleverd

Snelle levering, goede artikelen

Net verpakt plus snelle levering.

Goeie service en zeer straffe prijzen!

Ik had op donderdag een bestelling geplaatst, na eerst te informeren naar de leveringsmogelijkheden in Belgi�. Meteen na mijn mail, kreeg ik al bevestiging dat de bestelling onder dezelfde voorwaarden als in Nederland zou geleverd worden. Na de betaling heb ik vandaag (7 dagen na de plaatsing van de bestelling) alles al aan huis geleverd gekregen. Mijn zoon en man waren super blij met hun nieuwe boxershorts! Ik ga zeker nog vaker shoppen op boxers.nl!

snel en goed

Makkelijk bestellt, snel bezorgd, goede product, kortom prima web winkel

Zeer degelijke service, niets meer aan veranderen!

Uitstekende kwaliteit, op tijd, geen probleem

Volgende keer weer bestellen

Goede verzending, jammer van de verzendkosten!!

Ik heb 2 boxers besteld voor mijn zoon. Hiervoor moest ik � 3,95 verzendkosten betalen. Dit vond ik veel. Bij een andere site boxers bestellen, dan is de verzending gratis!

Bestelling is keurig verpakt en afgeleverd.

Scherp geprijst en professioneel geleverd!

Scherpgeprijst en professioneel geleverd!

Correcte service zoals het moet !!

Bestelling geplaatst en twee dagen later in huis met een extra cadeautje . Dat is nou eens een verrassing . Ga zeker weer een bestelling plaatsen en beveel het aan iedereen aan !!! Ga zo door

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!